Nu știu cine este mai imbecil, Gheorghiu sau Rîmeș!

Privesc de departe de țară noroiul băltit aruncat peste obrazul României și am sentimentul dedublării, că am intrat fără bilet și fără să știu într-un extrem de prost film de ficțiune … Căpitanul Gheorghiu și aghiotanții săi, care mai chior, care mai șchiop la nivelul educației și culturii, au decis să o facă „ambasadoare” a Zilei Brâncuși pe una cu numele Rîmeș în pașaport.

Singura parte bună a situației este că Ziua Brâncuși ține o singură zi! Restul de 99,99% este o proastă și inacceptabilă nouă bătaie de joc a unui guvern liberal pus pe distrus tot ce ține de valoare și profesionalism în România.

Irina Rîmeș, această entitate cras aculturală, de la exprimarea în limba română, până la înțelegerea culturii din țara de origine, este o etichetă a noilor generații. Cei tineri excelează la orice, mai puțin la modestie și bun simț. Pentru că dacă ar fi avut, Rîmeș ar fi refuzat „onoarea de o zi” a unui titan al culturii mondiale.

Rîmeș, însă, confirmă nu doar că este lipsită de modestie și de bun simț, ci inclusiv că este o îngrămădită cultural, exprimarea în limba română demonstrând nivelul de inteligență al ministrului Culturii de la București, onor Bogdan Gheorghiu. Un actor cu diplomă de la o universitate ecologică, un evaluat corect la nivelul defunctei televiziuni OTV!

Gheorghiu, promotorul manelismului liberal, a micționat cu boltă peste imaginea universalului Brâncuși, prin intermediul aculturalei Rîmeș.

„Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. N-am avut mereu tangență foarte-foarte mare cu cultura, cu cultura ne-contemporană pentru că am fost și eu copil, am crescut la țară. În momentul când am început să-l descopăr pe Brâncuși, m-au fascinat lucrările lui că nu reprezentau neapărat cum se numesc. Se numește Poarta Sărutului, dar parcă nu înțelegeam de ce se numește așa” – Irina Rîmeș, ambasadoare PNL a inculturii

„România educată” în spiritul sfertodoctului hoț de case Klaus Iohannis, abia acum își arată direcțiile și vectorii de acțiune!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la Nu știu cine este mai imbecil, Gheorghiu sau Rîmeș!

 1. ursuleanu spune:

  PNL a ramas aceiasi adunatura infractionala dintotdeauna, liberalii sunt doar idioti, plini de ura impotriva romanilor, lacomi si inculti. Dintotdeauna liberalii s-au aliat cu calaii tarii, fapt vazut si astazi cand PNL/

 2. Enea spune:

  Acuzăm un ministru , o funcție efemeră , care își demonstrează incultura crasă doar încercând să argumenteze opțiunea Rimes . Dar în spatele acestei funcții efemere stă un întregul aparat al ministerului culturii românești , aparat bănuit de a fi având pe lângă experiența exercițiului funcției și calități profesionale care au recomandat inițial numirea și ocuparea unui post de o încărcătură și o educație specială . Unde au fost ? Unde sunt ? Da, nu este pentru prima oară când acest aparat înțepenit care nu se ridică nici pe departe la exigențele impuse unui asemenea minister . Să nu luăm în discuție un guvern , vădit în retard mintal generalizat și aflat în ipostaza de „tabula rasa” în toate domeniile . Nici măcar rușine nu îți poate fi având o asemenea reprezentare . Afirmi simplu , onest că ăștia sunt reprezentanții și preferații UE . E suficient ! Înțelege orice prost aluzia .

  • ursuleanu spune:

   care ministru ! PNL/Orban/Iohannis nu este guvern legitim al tari, ci PNL/Orban/Iohannis este doar o grupare de mare criminalitate socio economica, culturala, spirituala a tarii.

 3. Pingback: Nu știu cine este mai imbecil, Gheorghiu sau Irina Rîmeș!

 4. Adrian spune:

  Fata este la nivelul ei de cultură. Cântă ceva iar unora le place. Asta este firesc așa cum unora le place populara, manele, muzica veche, electronică… Dar această ridicare a unui cântăreț la asemenea rang de ”ambasador al culturii” denotă nivelul de redus de inteligență al ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu. Am mai avut noi și pe la Institutul cultural Român reprezentanți plătiți din banii noștri ca să facă România de răs în lume.

 5. Murariudoina24@yahoo.com spune:

  Doamne fereste acest securist gheorghiu un mare dement si-a ales o proasta exact cand o dar face românia de rusine.Pacat mie rusine ca sant din suceava de unde este si acest dobitoc.

 6. marilenabara spune:

  Problema adevarata este ca in acest timp cu aceasta mascarada patronata si de Alex Stefanescu, daca nu ma inseala vederea,, acelasi minister al (in)culturii aloca bani pentru un muzeu al homosexualilor, in timp ce muzeul Brancusi din Tg Jiu functioneaza doar pe hartie. Avea dreptate Brancusi cand spunea : Cand am plecat din Romania v-am lasat saraci si prosti, va gasesc si mai saraci si mai prosti”!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.