Mara Mareș, viitorul prost și nesimțit al PNL!

Preocupată doar să se mențină în echilibrul fragil conferit de ascensiunea pe sacii de cartofi administrați de tata, junimea PENE-listă se afirmă. Lideră la juniori, Mara Mareș prezintă potențial pe culoarul executat mereu la timp de Raluca Turcan și apreciat de Alina Gorghiu. Care culoar? Cel descris de Sică Mandolină, liderul de mucava al PNL-ului cu toți neuroni zdrobiți de impostura lui Iohannis.

Ce spunea Orban? „Vă recomand să  nu mai urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, mioară mantalei Elenei Udrea. Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante.”

Dar … tânăra cu potențial nelimitat la prostie și nesimțire Mara Mareș, ajunsă deputat pentru că este fiica lui tata, iar tata este finanțator la PNL, s-a afirmat în toată nuditatea intelectuală, câștigând un rușinos dar meritat loc în budoarul politic românesc!

Să cităm din educata lui tata, Mara Mareș: Nu vă supărați, dar este dovedit că domnul Beuran că chiar salva vieți?”pentru ca după câteva zeci de secunde să confirme că multe dintre femeile din PNL (vezi și vârsta incertă a doamnei Turcan) au probleme cu memoria: „Eu am spus eu așa ceva?”

Dacă are dubii în ceea ce îl privește pe medicul Beuran, care de 35 de ani salvează vieți fiind permanent în spitale, tânăra liberală cu atitudine de precupeață are certitudini în privința ministrului Costache, de la Sănătate, ministru care profesează în zilele miercuri și joi, considerate de weekend!

Și acum, pe nivelul intelectual al liberalilor, tineri sau bătrâni …

Copila cu potențial la prostie și nesimțire, are o scuză că este fata lui tata! Dar, nimeni, chiar nimeni din jurul său nu observă cât de excremențial gândește, încât să o pună la punct?

Au trecut câteva zile de la mizerabila abordare și tot atâtea zile în care avea vreme să exprime scuze, după care să dispară, măcar pentru o vreme, din spațiul public. Era un semn că o brumă de bun simț tot mai are. Dar, nu este cazul. Dacă liberalii bătrâni sunt idioți, nesimțiți și fac ceva pe ea lege, pentru ce tinerii liberali nu ar fi proști și nesimțiti?

Mândră că a jignit o somitate de talie internațională, Mara Mareș se flendură inconștientă în platourile televiziunilor, generând nu doar râsete, ci mai ales iritarea celor care înțeleg bine sensul câtorva cuvinte simple: VALOARE, PROFESIONALISM, DEDICAȚIE, MODESTIE, BUN SIMȚ!

Convinsă că are potențialul de a evolua de la stadiul de mică, la mare jigodie, odată ajunsă călare pe sacii de cartofi păstoriți de tata, Mara Mareș respiră în limitele unui orizont degradant?

Tata Mareș trebuie să fie tare mândru că are o fată din capul căreia se evidențiază găurile … alături de gropițele din obraji cu care vrăjește idioți! Primul fiind chiar Ludovic Orban.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.