Pierdut în Italia: „No, io no sono ‘isoleto, io sono presidente del 66% stupido popolo!”

O știre venită tocmai din carâmbul cizmei italiene anunță că a fost găsit un malac îmbrăcat în verde, dotat cu lopată și un cap pătrat care rânjește prostește permanent. Mai mult, malacul refuză intrarea în carantină!

Într-o italiană stricată de puternice accente germane, individul scrâșnește fără încetare: „No, io no sono ‘isoleto, io sono presidente del 66% stupido popolo!” … punând în mare încurcătură echipajele de poliție, medicale și de psihiatrie.

Potrivit surselor guvernamentale italiene, individul declară că a plecat la plantat puieți, la data de 6 martie a.c., dar s-a rătăcit prin pădurile patriei. Este 10 Martie și nu știe cum a ajuns dincolo de graniță!

Analizând starea medicală a rătăcitului, autoritățile italiene au decis să îl trimită cu primul avion în țara de origine, pentru a soluționa ca și până acum, problemele cu care se confruntă românii.

PS – Cine nu a înțeles, acesta este un pamflet trist, despre un președinte care își bate joc de țară, prin intermediul intereselor străine!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.