Complicele PSD salvat de inițiativa avocatului Cristian Winzer

Este lipsit de sens să mai arăt complicitatea PSD-Ciolacu în acestă mizerabilă destabilizare social-economică în care Iohannis-PNL a dus România. Claculele electorale, sforile securistoide și gândirea pestilențială, fac din PSD un stârv în putrefacție. După decizia de ieri a Curții Constituționale a României (CCR), ca orice partid de profitori, PSD a ieșit curajos să se împăuneze cu inițiativa, efortul și munca altora. Mai precis, a avocatului Cristian Winzer (foto) care a sesizat Avocatul Poporului, care s-a adresat CCR!

Înghețați de frica serviciilor aflate la dispoziția lui Iohannis, dar urmărind erodarea electorală a găștii Iohannis-PNL, inerții din PSD au ales să asiste pasiv la nenorocirea poporului și a României!

Mai mult, PSD a acceptat să facă toate jocurile lui Iohannis, având firave și inconsistente reacții pe tema restricțiilor puse pe seama pandemiei. Cu două excepții (Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu), PSD a fost și rămâne complice la deciziile prin care guvernul Iohannis a nenorocit economia României.

Av. Cristian Winzer atacă la CCR privatizarea sistemului public de sănătate din România!

Ce trebuie bine cunoscut este faptul că, la data de 15 Aprilie a.c., Av. Cristian Winzer s-a adresat Avocatului Poporului pentru a sesiza CCR cu privire la garantarea și protejarea drepturilor și libertăților, după ce prin decretele emise de președintele Iohannis au fost restrânse un număr de opt drepturi și libertăți fundamentale.

Ulterior, Avocatul Poporului a decis formularea unei excepții de neconstituționalitate, iar CCR s-a pronunțat, ieri, după cum se cunoaște deja: Președintele și Guvernul au încălcat Constituția și legile în vigoare, în măsurile adoptate în timpul pandemiei COVID-19!

Mai mult, potrivit Curții, președintele Iohannis și-a depășit atribuțiile dispunând cu de la sine putere „suspendarea sau neaplicarea unor dispoziții legale, sau, pe de altă parte, modificarea și completarea unor legi, dispozițiile sale având impact asupra unor drepturi și libertăți fundamentale”, adică a afectat dreptul la muncă, libertatea economică, accesul liber la justiție.

Revenind la grava complicitate politică, subliniez tăcerea absurdă și jocul mizearbil făcut pe seama românilor care asistă la o cârdășie transpartinică parlamentară generală: PNL, PSD, USR-PLUS, UDMR, PMP, PRO-RO!

Altfel spus, toți sunt o apă și-un pământ, dominați exclusiv de interese personale și de grup, necum de binele românilor și României!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.