Insuportabila neputință!

România are nevoie de o nouă revoluție!
România are nevoie de o nouă schimbare dură, din rădăcini!

În România de mâine, trebuie aplicat un nou Punct 8 de la Timișoara, astăzi renegat însăși cei care l-au promovat!

Toți cei care sunt acum în politică și au tăcut în fața demolării României din ultimii 30 de ani, să nu mai aibă, prin lege, dreptul la funcții publice și politice, în următorii 30 de ani! Trebuie să fie judecați de ultimele instanțe nevândute intereselor străine, ușor de identificat, pentru că au rămas atât de puține!

Aici am ajuns și totul ține de mizerabila complicitate politică!

Serviciile de informații fac politică, armata face politică, sănătatea face politică, turismul face politică, transporturile fac politică, Justiția face politică, Biserica face politică, cimitirele fac politică …

Parlamentul, Guvernul și Președinția oricum făceau, absolut toți, o proastă și păguboasă politică pentru România. Și pentru că sunt execrabil de proști și impostori, România este menținută într-o insuportabilă și sinucigașă stare de neputință!

În momentele de cumpănă, ar trebui să existe o alternativă.

Care este alernativa în România de azi, în care de la jegul Iohannis plantat președinte, la ultimul partid parlamentar, absolut toți sunt trădători și vânzători de țară și de români?

Pe lângă clasa politică, trădarea și vânzarea de țară a pervertit și societatea civilă. Cei puțini, zgomotoși, agresivi și finanțați ilegal, protejați de Justiția politizată, au demolat și ultima fărâmă de speranță, aducând mizeria noii normalități la putere!

O mizerie similară cu interdicția libertăților, interdicția de a practica liber credința, buna cuviință, de a promova o reală scară a valorilor, a respectului pentru bătrâni, dar mai ales o bună educație pentru copii.

O mizerie similară cu “România Normală” promovată de Iohannis-PNL, în complicitate cu PSD, cu securistoidul USR, cu vândutul străinilor PLUS, cu retardatadele PMP, PRO-RO!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Insuportabila neputință!

  1. Maria spune:

    Alternativa ar putea fi, revenirea la Monarhie?

  2. emilian spune:

    Mare dreptate aveti. Incepand cu 2004 am inceput sa murim ca stat romanesc.Azi am ajuns doar o regiune a UE si atat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.