România a reintrat în dictatură!

Odată cu promulgarea „Legii carantinei și izolării”, de către președintele Klaus Iohannis, ROMÂNIA A REINTRAT ÎN DICTATURĂ!

Faptul că Președintele, Guvernul și Parlamentul României au agreat această lege, arată relația ireconciliabilă între societate și clasa politică, arată nevoia unei noi revoluții la nivelul mentalului colectiv: fie una a ridicării împotriva abuzurilor, fie … a transformării din oameni cu drepturi, în vietăți la dispoziția unui sistem opresiv, deloc preocupat să respecte Constituția și drepturile omului.

Când o lege transformă toți locuitorii unei țări în SUSPECȚI, teritoriul țării emitente devine teritoriu al dictaturii!

Când în baza unei legi toți locuitorii unei țări poti fi REȚINUȚI FĂRĂ MOTIV 48 DE ORE, IZOLAȚI ȘI DEPOSEDAȚI DE ABSPLUT TOATE BUNIRILE ȘI DREPTURILE, teritoriul țării emitente devine teritoriu al dictaturii!

Legea carantinei și izolării este o lege gândită și adoptată de oameni bolnavi și de un Parlament corupt, fără nicio legătură cu poporul român!

Legea carantinei și izolării, unică în lume sub această formă abuzivă, transformă România într-un spațiu nefrecventabil pentru absolut niciun străin dornic să ne viziteze! Pentru că riscă să fie reținut și deposedat de bunuri și drepturi!

Legea carantinei și izolării transformă sănătatea în spațiu de tortură și moarte, având în medici noii procurori staliniști, sub semnătura cărora libertățile și drepturile omului pot fi anulate arbitrar.

Să fie limpede, România avea suficiente argumente legislative pentru a lupta în fața pandemiei cu noul coronavirus. Incapacitatea, prostia și impostura, ca monștrii să reapară!

Singurele șanse de a opri aceste abominații rămân Avocatul Poporului, deja sesizat, și Curtea Constituțională, ultimele două redute în fața abuzurilor clasei politice, pe fondul apatiei sinucigașe a poporului român!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.