ZERO credibilitate în lupta cu COVID-19!

De ce ascund Guvernul Iohannis-PNL și comandantul Arafat informațiile, de ce aruncă pe întreaga țară riscul infectării la fiecare colț de stradă?
Pentru că, deja este dovedit, COVID-19 este o bună afacere de partid și de stat.

Pentru a schimba măcar sentimentul că sunt în slujba românilor, nu exclusiv a obsesiilor de grandoare personală, Guvernul și comandantul acțiunii ar trebui să transparentizeze total datele.

Să prezinte pe fiecare localitate, oraș, municipiu, județ, cazurile COVID-19. Mai mult, pe fiecare localitate să prezinte numărul de total de cazuri, numărul de cazuri rezolvate, numărul de cazuri încă în supraveghere, cele asimptomatice și decesele.
Numai așa românii vor avea o imagine corectă, lipsită de panica indusă cu metodă de Guvern.
Numai așa se va putea interveni corect, pe focare (dacă există), pe cazuri.
Numai așa se va putea demonstra că spitalele, școlile, economia, sociatatea, sunt blocate prin decizii total greșite, aplicate paușal, fără pic de discernământ, cu efecte dezastruoase!

România este singura țară din lume în care informațiile sunt ținute la secret, într-o totală lipsă de transparență, dovedind că sunt utilizate ca intrumet de manipulare și panică publică.

După ce a fost dezvăluită indentitatea „specialiștilor” din Grupul de Comunicare Strategică, doi ex-jandarmi și doi ex-jurnaliști arondați politic, am înțeles nivelul la care gândește Guvernul Iohannis-PNL.

Nu poți avea încredere într-o structură de comunicare total lipsită de profesionalism, pentru că de transparență este imposibil să discuți. Acești patru numărători de covizi la hectar, sunt nu doar o epidemie în cadrul epidemiei naționale, ci principal factor de infectare în spațiul panicii și confuziei la nivel de țară.

Având pe medicul Arafat drept far călăuzitor spart, însă încăpățânat să ducă nebunia până la momentul sinuciderii, Guvernul Iohannis-PNL se laudă cu cele mai bune decizii și măsuri, numai că rezultatele nu vor să intre în grafic și vin să confirme demența conducătorilor.

Nimic din ce au făcut, niciuna dintre măsurile adoptate, nu au condus la eradicarea epidemiei, dimpotrivă! Răspunde Guvernul pentru asta? NU! Pentru că este mai simplu să acuzi oamenii.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.