PARLAMENTARE 2020 | Românii din China pot vota la Beijing, Shanghai și Hong Kong

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a adoptat, miercuri, Hotărârea nr. 26/2020 privind aprobarea listei sediilor secțiilor de votare din străinătate la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020, listă care cuprinde 748 de secţii de votare.

Pentru China, Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat organizarea unui număr de trei secții de votare, la: Beijing, Shanghai și Hong Kong.

Conform Anexei la Hotărârea nr. 26, secțiile de votare vor fi organizate în consulate, după cum urmează: Secția de votare nr. 71 Beijing – Secția Consulară de pe lângă Ambasada României în China, Secția de votare nr. 72 Hong Kong – Consulatul General al României, Secția de votare nr. 73 Shanghai – Consulatul General al României.

Potrivit Ministerului Român de Externe, în străinătate, votarea se desfășoară pe parcursul a două zile: sâmbătă (5 Decembrie) și duminică (6 Decembrie) 2020, între orele 7-21 (ora locală).

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, China, De departe ... România, Români în China, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.