COVID-19 | China, 14 zile consecutive cu ZERO cazuri în zona continentală

China a marcat din nou 14 zile consecutive cu ZERO cazuri de infecție cu transmitere locală Covid-19, în zona continentală, reușind să confirme punerea sub control și eliminarea focarului depistat în orașul Ruili, provincia Yunnan.

Potrivit raportărilor de astăzi, în zona continentală chineză numărul cazurilor cu transmitere locală este ZERO, 7 cazuri asimptomatice și 5 cazuri importate, la persoane testate la intrarea în China.

Raportările generale la nivelul întregii țări arată că de la începutul epidemiei, astăzi, China raportează un total de 103.731 cazuri, din care 98.361 au fost recuperate, iar în 4.858 cazuri a fost înregistrat decesul.

În ultimul an (17 Aprilie 2020/când au fost actualizate datele statistice în focarul Wuhan/Hubei – 5 Mai 2021), în China au fost înregistrate 365 de decese asimilate Covid-19!

Potrivit Comisiei Naționale de Sănătate din China, până marți, la nivelul țării, au fost administrate 284,6 milioane de doze de vaccinuri anti-Covid-19.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.