Și PSD-Ciolacu s-a ascuns sub fusta … bărbaților gravizi!

În scandalul “Raportul Matici”, europarlamentarii din PSD-Ciolacu au acționat cu responsabilitatea, onoarea și curajul cunoscut în bancul finalizat cu … participă, dar nu se bagă! Pentru cei care nu au înțeles, voi fi tranșant: socialiștii români s-au exprimat fără coaie, optând să dea un vot de abținere în fața aberațiilor Parlamentului European.

Altfel spus, pesediștii s-au ascuns sub fustele viitorilor bărbați gravizi! Asta ne arată că PSD este la fel de liber și independent precum un cățeluș în lesa unor abuzivi precum Frans Timmermans, vicepreședinte al Comisiei Europene, cunoscut în România mai ales pentru că a călcat în picioare PSD în perioada Dragnea, deși face parte din aceeași familie politică!

Cine a crezut că PSD-ul de azi este cu mult peste vânduții de la USRPLUS, s-a înșela!

Tributari familiei politice S&D care a inițiat aberația de Rezoluție privind “situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în UE, în contextul sănătății femeilor”, prin croatul fost militar combatant Predrag Fred Matici, PSD-iștii lui Ciolacu au demonstrat încă odată o gravă sfidare, indecență și lipsă de morală în relația cu tradițiile și cultura românilor!

Ca să nu mai lungesc așteptarea, pentru că România va fi forțată să adopte legislații favorabile bărbaților gravizi, avem a scuipa și pe obrazul următorilor PSD-iști: Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Dan Nica, Rovana Plumb, Mihai Tudose, dar și Claudiu Manda (prin absența de la ședință)!

Sigura care a rupt rândurile fricii și obedienței devenită normă în PSD-Ciolacu a fost Maria Grapini!

Aceasta a votat împotrivă aberației de Rezoluție UE alături de: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Dan Motreanu, Gheorghe-Vlad Nistor, Cristian Terheș, Eugen Tomac, Lorant-Gyorgy Vincze, Iuliu Winkler. (vezi tabelul de mai sus)

Spre rușinea, lor majoritatea PSD-iștilor din Parlamentul European s-au abținut cât un vot în fața aberațiilor!

Dacă nu este clar, reiterez ce anume stabilește Rezoluția P9_TA(2021)0314 cunoscută sub numele “Raportul Matici” și va fi impus ca regulă în legislațiile naționale ale stalelor membre UE:

N. întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen;

Asta înseamnă impunerea confuziei de gen ca regulă obligatorie!

O. întrucât nimeni nu ar trebui să moară la naștere, iar accesul la îngrijiri legate de maternitate, sarcină și naștere bazate pe dovezi, de calitate și accesibile este un drept al omului și trebuie asigurat fără nicio discriminare;”

Asta înseamnă un prim pas spre impunerea selecției umane! (vezi textul integral AICI)

În „Rezoluția Parlamentului European din 24 iunie 2021 referitoare la situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în UE, în contextul sănătății femeilor” (ATENȚIE!subiectul sunt femeile și drepturile acestora), a fost ascunsă abominația confuziei de gen și a fost stabilit (!?) că bărbații pot rămâne însărcinați și pot naște!

Ei bine, PSD-Ciolacu a acționat la comandă, iar asta se poate observa prin tentativa lipsei de combativitate, transformată în acceptarea aberațiilor unei Uniuni Europene tot mai abuzive, exclusiviste și fals elitist. O uniune care se bazează tocmai pe obediența, șantajul și execuția la ordin a celor selectați să reprezinte (și) interesele României și românilor în Parlamentul European și în toate instituțiile euro-atlantice, în care suntem parteneri egali, necum sclavi sau masă de manevră!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, EU Centrală şi de Est, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.