Mulțumesc, domnule Ion Cristoiu!

În urmă cu mai bine de o săptămână, am primit un telefon. La capătul celălalt de lume se afla domnul Ion Cristoiu, un om pe care îl îndrăgesc și de la care gazetarii de azi avem de învățat enorm. Am reușit să îi răpesc aproape zece minute, timp în care am schimbat o serie de opinii și idei despre proiecte, dar mai ales am mulțumit pentru cadoul promis cu ceva vreme în urmă. 

Domnul Cristoiu mi-a trimis un mesaj pe ultima sa apariție editorială: „Un talmeș balmeș bine regizat” volumele I și II (foto sus), apărută la Editura Mediafax, dar și lucrarea promisă: „Spațiul istoric și etnic românesc” (foto jos), o reeditare excepțională realizată de Editura Militară, după ediția originală apărută în anul 1942, sub grija și mesajele Mareșalului Ion Antonescu.

Prin grija bunului prieten Mihai Titienar, un om de mare ispravă, cel care a intermediat și discuția telefonică București – Beijing, volumele au ajuns la mine.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.