În regimul Iohannis, traficul pentru viață a depășit nivelul din regimul Ceaușescu!

Sunt căutat tot mai mult, în ultima perioadă, de prieteni, cunoscuți sau necunoscuți, din România care îmi cer să îi ajut cu medicamente anti-Covid-19. Mi se cer Arbidol și Ivermectină tablete, deja recunoscute pentru succesul în tratarea noului coronavirus.

Ce țară este asta? Ce guvern este acesta? Ce președinte și ce Parlament are România, dacă s-a ajuns exact ca în perioada regimului Ceaușescu? Atunci se făcea trafic generalizat cu alimente, acum s-a ajuns la medicamente, la subzistență!

Dincolo de asta, am tot mai mulți prieteni care trăiesc în România și care îmi spun că spitalele au devenit închisori, în care odată ajunși, cei internați sunt izolați și rupți de contactul cu familia. Sunt spitale unde aparținătorii se roagă, pe la porți sau la garduri, de angajați să ducă mâncare și medicamentele celor internați, despre soarta cărora încearcă să afle informații!

Observ că se încearcă martirizarea cadrelor medicale, exact ca la război: cu cât este mai mare numărul morților, cu atât mai mare este gloria!
Câtă vreme marea masă a cadrelor medicale, care își face onest datoria, tolerează demenții în halate care de aproape doi ani de zile sunt promotorii apocalipsei, ai demenței sociale generalitate, vina este una colectivă!
Mai mult! Câtă vreme puținele voci ale medicilor raționali care vorbesc public sunt acoperite și se dorește evacuarea lor din sistem, vina este una colectivă!

Realitatea românească a devenit insuportabilă, insalubră, paranoică, fie și numai privită din exterior. Românii sunt tratați și mânați ca vitele, de un sistem politic și administrativ inconștient, irațional, incompetent și vinovat de genocid!

Vinovații se cunosc: Iohannis, PNL, PSD-Ciolacu, USR, UDMR. Sunt cei care guvernează , cei care fac jocurile de putere în România, promovând și menținând guvernări criminale!

Frigul din case și spitale, lipsa medicamentelor și tratamentelor adecvate pentru salvarea vieților, explozia prețurilor total scăpate de sub control, eliminarea drepturilor și libertăților, iar peste toate dezinteresul și preocuparea exclusiv pentru putere a clasei politice, face ca România anului 2021 să fie tot mai mult o țară în derivă, cu acute tendințe dictatoriale.

În 1989, Ceaușescu a fost aruncat într-un tab și dus la Târgoviște pentru un proces și o execuție sumară! O gravă eroare privind cele care se întâmplă, astăzi, în România. Însă, suspendarea lui și trimiterea în judecată, alături de toți complicii care au demolat România, este obligatorie!

Măcar pentru zecile de mii de vieți pierdute și tratate inuman în ultimii aproape doi ani, măcar pentru zecile de mii de miliarde de dolari cu care România a fost îndatorată, fără să știe nimeni pentru ce!

Pentru că, în regimul Iohannis, în anormala “Românie normală”, traficul de subzistență a ajuns să depășească nivelul de criză din ultimii ani ai regimului Ceaușescu! Atunci, românii susțineau un trafic generalizat cu mâncare. Astăzi, traficul generalizat este pentru medicamente și subzistență.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.