Răzvan Dumitrescu și Victor Ciutacu sub asediul CENZURII!

Amenințările scăpatului din rigorile constituționale Raed Arafat, au ajus să fie puse în practică de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), noul instrument de cenzură folosit pentru a închide gura celor care REFUZĂ să se supună noii ordini. La două săptămâni după ce Arafat a declarat că “trebuie oprit microfonul tuturor care vin şi dezinformează şi spun oamenilor să nu se vaccineze, pur şi simplu” și după ce a declarat în spațiul public că nu dă doi bani pe Constituția României, pe drepturi și libertăți, CNA s-a executat!

Realizatorii Răzvan Dumitrescu (Antena 3) și Victor Ciutacu (România TV) sunt sancționați de CNA pentru că își fac datoria, pentru că nu acceptă să prezinte doar realitatea prezentată ca fiind oficială, singura corectă … deși este deja demonstrat că principalul furnizor de știri false, de măsuri incoerente și criminale este exact statul: de la președintele Iohannis, la Raed Arafat, până la medicii apocalipsei!

În mesajele lansate, ieri, Răzvan Dumitrescu și Victor Ciutacu vorbesc, fără echivoc, de CENZURA ADEVĂRULUI:

“Trăim vremuri complicate. Dacă într-o emisiune TV difuzezi materiale, pasaje, secvențe, dezbateri din Congresul SUA, posturi TV mainstream din Vest, CNBC, CNN, FOX, Canal 12 din Israel – ca să dau doar câteva exemple – în care se vorbește tranșant despre subiectele ZILEI, Pandemie, certificat verde, vaccin, în care se dezbat studii aparute în termenii și în felul în care nu se întâmplă în România, riști să fii amendat și chiar ești amendat! În numele echilibrului. Aceasta este interpretarea.

Nu doar atât. Ești etichetat antivaccinist. Descurajezi prin informații „false” vaccinarea – așa sună un argument! Adică, difuzând lucruri ce se discută tranșant, public, în acele țări care au și un grad mare de vaccinare, descurajezi vaccinarea în România, vaccinare care nu a fost descurajata fix în țările în care se discută tranșant despre asta și din care provin materialele difuzate, dovadă gradul foarte ridicat de vaccinare din acele țări!!! (…)”Răzvan Dumitrescu

“Azi am depășit, „grație” cenzorilor ridicoli de la CNA, suta de mii din amenzile date pentru că Punctul culminant e emisiune, nu serviciu de PR guvernamental sau oficină a propagandei de partid și de stat. Iar suma asta s-a acumulat nu de-a lungul istoriei recente, ci numai de când a început Jihadul la comandă împotriva nealiniaților.

Nu-i nici o mândrie, e silă. Amestecată cu amărăciune, pentru că banii ăia, pe care postul îi plătește ca să hrănească o liotă de birocrați fără cariere și fără coloană vertebrală, puteau fi infinit mai bine folosiți pentru funcționare. Dacă am, totuși, vreo satisfacție, atunci notați: politica editorială nu se schimbă. Și, vă asigur, nici atitudinea mea. Nu-mi pun plasture pe gura pentru o mână de politruci pescuiți de partide și numiți în niște dregătorii pentru care n-au nici chemare, nici talent, nici palmares profesional. (…)”Victor Ciutacu

În Constituția României, încă în vigoare, se afirmă că libertatea de exprimare a este inviolabil, iar CENZURA DE ORICE FEL ESTE INTERZISĂ.

În regimul Iohannis, în care decidenți dezechilibrați precum Arafat și Tătaru continuă să îngroape România în decizii și măsuri lipsite de logică și umanitate, libertatea de exprimare se află în grav pericol, semn că democrații de la București sunt în realitate dictatori sub acoperire … multiplă!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Răzvan Dumitrescu și Victor Ciutacu sub asediul CENZURII!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.