Urmând lui Iohannis-Cioloș, Cîțu s-a urcat cu picioarele pe tragedia de la “Colectiv”!

Aflată în metastază generalizată, mass media de la București a preluat mesajul cu pretenții lacrimogen-electorale lansat de recordmanul demiterilor de guverne, Florin Cîțu, legat de tragedia de la “Colectiv”. Un mesaj în care care MINTE din nou cu seninătatea cu care deja i-a devenit etichetă. O face pe seama zecilor de victime și sutelor de răniți, așa cum a învățat de la protectorul său … Klaus Iohannis.

În mesajul transmis, ieri, Cîțu spune că a aprins o lumânare pentru că este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital.

Nu știe nimeni ce își aduce aminte Cîțu, însă este cert că Facebook nu uită! De aceea, am căutat să văd cât de inevitabil este momentul “Colectiv” pentru liderul PNL!

SURPRIZĂ sau nu, din 2015 până în 2021, Cîțu și-a adus aminte de “Colectiv” numai ieri.

În 2020, adică în urmă cu un an de zile, mitomanul Cîțu nu a știut de “Colectiv”, pentru că premier era Ludovic Orban (vezi AICI). La fel, nici în 2019, 2018, 2017, 2016 și nici măcar în 2015, an în care mitomanul Cîțu spune că a fost acolo!

Exact ca în filme, a fost sau nu a fost? Pentru că dacă ar fi fost cu adevărat, fiind recunoscută obsesia lui pentru live-uri, selfie-uri și alte adicții imbecile la modă, este imposibil să nu fii lăsat măcar o urmă pe Internet. Dar, nu! Memoria virtuală a lui Cîțu este goală de “Colectiv”, însă plină de prostiile care deja l-au făcut consacrat și care i-au adus simpatia sinucigașă a președintelui Iohannis.

Istoricul Facebook arată că în 2020, în preajma zilei tragediei de la “Colectiv”, Florin Câțu anunța că PNL nu crește taxele în 2021 (30 Octombrie), anunța sursele de finanțare ale programului de guvernare PSD (31 Octombrie), că Ciolacu egal Dragnea 2 și că Dragnea revine la vârful PSD, iar Ciolacu a pus ochii pe banii de la Pilonul II (1 Noiembrie), dar și că împreună cu PNL pregătește multe scenarii pentru români pentru 2021 (2 Noiembrie). Prin urmare, nimic despre “Colectiv”!

În 2019, Cîțu anunța că mai este puțin și începe construcția României Liberale (29 Octombrie), ne transmitea Curaj hai că se poate (30 Octombrie), pentru că “Nu ne mai oprește nimeni!” (3 Noiembrie). Din nou, nimic despre “Colectiv”!

În 2018, plin de inspirație, Cîțu a reținut că FMI a aprobat un împrumut de 17 miliarde USD pentru România (29 Octombrie), că execuția bugetară este din rău în mai rău (30 Octombrie), că domnul Călin Popescu-Tăriceanu îl visează zi și noapte (1 Noiembrie) și că veniturile la buget sunt mai mici cu 12 miliarde lei (2 Noiembrie).

În 2017, Câțu a prezentat un raport despre guvernarea PSD (29 Octombrie), i-a catalogat pe Dragnea, Vâlcov – PSD iresponsabili și ticăloși (30 Octombrie), i-a urat lui Tudose (PSD) să fie bărbat (2 Noiembrie) și i-a cerut aceluiași Tudose să sacrifice nebunul și să protejeze România (3 Noiembrie). Din nou, nimic despre “Colectiv”!

În 2016, la un an de la tragedie, în preajma zilei tragediei de la “Colectiv”, Cîțu a avut două postări (2 Noiembrie), când anunța că știe că “ce face PNL pare sinucidere politică”, pe fundalul sonor al piesei Limp Bizkit – My Generation. Din nou, nimic despre “Colectiv”!

Ei bine, în anul fatidic 2015, Cîțu a fost extrem de ocupat, pentru că pe Facebook are postări sporadice, în care anunță discuții pe teme economice (15 Octombrie), și chestiuni legate de salvatorii civili din Islanda (2 Noiembrie)! ABSOLUT NIMIC despre “Colectiv”!

Revenind în prezent, mă întreb ce naiba și-a adus aminte, inevitabil, Cîțu, despre “Colectiv”? S-au ar trebui să mă întreb la ce capăt a aprins lumânarea menționată în mesajul său?

“Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit la Colectiv, aşa cum fac an de an. Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital. Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică” Facebook, 30 Octombrie 2021 / Florin Cîțu, președintele PNL, premier demis, preferatul lui Iohannis

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Urmând lui Iohannis-Cioloș, Cîțu s-a urcat cu picioarele pe tragedia de la “Colectiv”!

  1. UN ARTICOL CARE NU POATE FI TRECUT FARA A-L CITI PANA LA SFARSIT ,….SI APOI TE GANDESTI LA VORVELE LUI IOHANNIS „AU TREBUIT SA MOARA OAMENI…”,…DE CE AU TREBUIT SA MOARA OAMENI ,IOHANNIS ? PENTRU A AVEA „GUVERNUL TAU „?DE UNDE ATATA RAUTATE ADUNATA INTR-UN SINGUR OM ,…OARE NU SE TEME DE DUMNEZEU ?PENTRU CA ,MORTII NU-L IARTA!
    CU CONSIDERATIE ,DOINA NICA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.