PSD întoarce armele împotriva poporului!

Iohannis, alături de PNL, USR și UDMR nu vor plăti niciodată pentru genocidul produs și dezastrul economic în care au aruncat România în ultimii ani, pentru că PSD-Ciolacu întoarce armele împotriva românilor, dorind intrarea la guvernare cu dușmanul de moarte. În loc să arunce la gunoiul istoriei acești vânzători de țară, social-democrații reconfirmă lipsa de independență politică și decizională, acceptând cea mai umilitoare variantă posibilă: pactizarea cu torționarul! Lipsa asta de luciditate și viziune este firească pentru specialiștii lui Ciolacu: Tudose, Grindeanu, Rafila, Dîncu, Firea, Stănescu …

În timp ce liberalii lui Cîțu au ca mesaj “nu luăm prizonieri”, socialiștii lui Ciolacu susțin că nu este “bună strategia să-ţi anihilezi în totalitate adversarul politic, pentru că nu mai ai după aceea cu cine să faci coaliţie, nu mai ai cu cine să faci după aceea majoritate”Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Curajul PSD este unul de centură, până apare peștele și aliniază fetele pe liziera pădurii din Băneasa. Nimic mai degradant pentru cel mai mare partid parlamentar care susține că “trebuie să păstrezi limitele fair-play-ului politic pentru a putea să construieşti majorităţi, aşa se întâmplă în politica normală, modernă” (Dîncu).

Dar, cel mai grav în abordarea PSD este uriașa dispoziție de a trece cu vederea, de a ierta crimele produse de Iohannis și guvernările sale la adresa românilor, fără a mai pune în discuție umilința ultimilor ani încasată de “ciuma roșie”

Dar, Ciolacu se declară mândru de stabilitatea şi responsabilitatea PSD şi de felul în care au decurs discuțiile. Toate lumea a înțeles că este un moment de răscruce pentru România. Nu am simțit niciun coleg frustrat sau reţinut de ceea ce a fost, am trecut. Uluitor!

PSD își salvează torționarul de la întâlnirea cu realitatea!

În condițiile în care alianţa PSD cu PNL este „o necesitate pentru români” (Ciolacu), nu avem decât să privim și să așteptăm primele ciocniri între partenerii noii guvernări Iohannis.

Atât PNL, cât și PSD, prefațează negocierile simultan cu atacurile la adresa socialiștilor comuniști anti-europeni, respectiv la adresa lui Iohannis și guvernărilor sale dezastruoase.

Cum va arăta noul guvern de necesitate, care se anunță instalat până la 1 Decembrie, vom vedea. Singura și permanenta certitudine este că românii sunt târâți în prăpastie de o clasă politică formată din mercenari, inconștienți, o clasă politică total vândută și tot mai străină de realitatea românească, de problemele care macină viața românilor!

Pentru că în timp ce PNL, PSD și Iohannis, mimează democrația având asigurate costul vieții și beneficiile, românii sărăcesc, mor de frig în spitale și în locuințe, ajung tot mai străini și mai lipsiți de drepturi în propria țară!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.