Sper să nu regăsesc România în totalitarism!

Este cea mai mare dorință la final de an 2021, cu speranța ca anul viitor să readucă normalitatea la nivel global și să pot să revin în vacanță, în România. Totuși, sper să nu regăsesc România în totalitarism, în absurdul care se prefigurează tot mai puternic sub guvernarea Iohannis-PNL-PSD-UDMR, la cotitură așteptând cei fără de țară din USR!

Trăind zi de zi în lipsa de normalitate, de echilibru, de liniște, este posibil ca mulți, tot mai mulți dintre cei din România să nu mai sesizeze alunecarea în prăpastie, în haos.

Văzută din afară, România face transferul de la șmecherii de partid, la slugile globaliste, la trădătorii-vânzători de țară, care pupători la porțile la SUA, care la porțile UE! Guvernarea și prezența României în parteneriatele internaționale sunt tot mai puțin despre români, despre binele românilor și țării.

S-a ajuns, din nou, ca românii să fie luați noaptea din case pentru acuzații inventate!
S-a ajuns, din nou, ca jurnaliștii incomozi, să fie luați noaptea din case, apoi să fie linșați de colegii de breaslă care au înțeles (!?) să se conformeze!
S-a ajuns, din nou, ca un carnet de partid să calce în picioare competența, onoarea, demnitatea!

Se moare în case și spitale de frig și de foame, în timp ce zeci de miliarde de euro dispar, contribuind la prăbușirea României în prăpastia noului totalitarism euro-atlantic, băgat pe gâtul lumii în ambalaj democratic!

Asediați și sufocați de propaganda și cenzura democratică, în România nu mai aflați că în lume se trăiește și altfel, că se găsesc soluții pentru oameni sau, dimpotrivă, că se trăiește chiar mai haotic și mai degradant decât în România.

Un exemplu care ar îngrozi până și pe euro-atlantiști este SUA! Autoproclamata “far al democrației” este, în realitate, principala sursă mondială pentru discriminare, rasism, conflicte, rapt economic, crime în masa și genocid, intern și internațional! Asta nu trebuie să aflați, pentru că România trebuie aliniată, de la președinte, până la nou născut, spălării pe creier.

Pe modelul impus de SUA, ori cu noi, ori împotriva noastră, din România se doresc extirpate: echilibrul, decența, credința, educația, respectul și … memoria!

Odată nivelați, voluntar sau de frică, românii nu vor mai face diferența, vor confunda binele cu răul, prietenii cu dușmanii, așa cum le va dicta propaganda. Căci, da, în timp ce acuză isteric propaganda venită din Est, Occidentul este principalul manipulator, principalul propagandist, principalul vinovat pentru prăbușirea societății umane în degradare.

De asta spun, la anul, când sper să pot să revin acasă în condiții de normalitate, Sper să nu regăsesc România în totalitarism!

În România există credință, există speranță, mai sunt oameni care trag alarma trezirii conștiințelor adormite, intrate în hipnotiza dezinteresului sau vânzării de sine. Pe toți aceștia, pe care am onoarea să îi cunosc departe fiind, îi port în suflet. Pentru ei mă rog să aibă putere, răbdare, credință să ducă lupta înainte, rezistând asediului și izolării, pentru că nimic nu este veșnic!

Crăciun fericit, tuturor!
La mulți ani, România!
La mulți ani, români!

Beijing, 23 Decembrie 2021

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, EU Centrală şi de Est, Europa, România, Uniunea Europeană, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.