FOTO | Kamila – Balerina pe gheață în cătarea născuților imbecili!

Propaganda anti-rusă, dusă inclusiv pe seama acestei fete de 15 ani, Kamila Valieva, arată cât de mult s-a prăbușit superioara și prețioasa rasă umană.

Multiplă campioană la patinaj artistic la juniori și seniori, fata asta are „ghinionul” să reprezinte Comitetul Olimpic Rus (ROC) la Jocurile Olimpice de la Beijing, din aceste zile. Este motivul pentru care se află sub asaltul celor care nu pot trece de reacțiile rudimentare, de obsesii, de laboratoarele KGB-ului și de Putin cel rău care distruge Ucraina și lumea … în general.

Vârf de lance în asaltul dus la adresa Kamilei sunt aceiași imbecilii care au suferit modificări genetice la „10 August”, deși știm cu toții că nu mai era nevoie.

Am în față vârsta ei: 15 ani și aproape zece luni. La anii ăștia, ce știe un copil despre substanțele interzise, despre medicamente în general? Explicația dată de ea, cum că a luat din greșeală medicamente eliberate pentru problemele cardiace de care suferă bunicul ei, ne arată că gândește și acționează ca un copil. Însă unul care de mai bine de zece ani stă pe patine, și muncește cum nu o fac mulți în lumea asta, pentru a deveni campioană. Pentru asta, Kamila nu are nevoie de substanțe interzise. O probează felul uluitor în care se exprimă pe un teren pe care majoritatea dintre noi nu suntem capabili să mergem în bocanci, necum pe patine.

După evoluția de ieri seară (ora Beijing), am fost bucuros să văd o Kamila Valieva extrem de stabilă psihic, extrem de sigură și de uluitoare pe gheața patinoarului olimpic din Beijing, în calificările pentru finala probei scurte de patinaj artistic, pe care le-a câștigat. Deja are un aur olimpic câștigat în proba de patinaj artistic.

Pentru o eroare similară, în 2000, la JO de vară de la Sydney, gimnasta româncă Andreea Răducan (17 de ani la acel moment) a fost sancționată nemeritat, cu retragerea medaliei de aur câștigată la individual-compus. Eroarea s-a numit o pastilă de Nurofen, luată pentru răceală.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, Din arhive, JO Beijing 2022, Multilateralism ... în doi, Rusia, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.