Ziua în care propaganda occidentală a devenit terorism informațional!

Criminală, inconștientă, lipsită de orice limită a bunului simț, o mizerabilă combinație între mercenari aflați în plată pentru o crimă și prostituatele dispuse la orice câtă vreme iese un ban. Aceasta este imaginea presei occidentale prăbușite, în ultimele zeci de ore, în ridicol!

Mass media sunt disperate să inventeze și să vadă declanșat un război care nu le aparține și care nu îi afectează direct, dar din care extrag câștiguri grase, din publicitate și plăți asigurate de guvernele controlate de SUA. În această situația a ajuns și mass media centrale din România, aliniate comenzilor și obsesiilor externe.

Spectacolul ultimelor zeci de ore este dezgustător, este o dovadă a faptului că presa a fost transformată într-un instrument al terorismului informațional internațional, nesancționat de absolut nimeni. Politicienii și presa occidentale sunt complice, se alimentează reciproc, transformând lumea într-un ospiciu planetar.

Publicațiile americane, britanice și germane au încercat, din nou, exacerbarea și inflamarea spiritelor. Zilele trecute, germanii și americanii dădeau sigură data de 15 Februarie a.c. pentru invazia Ucrainei. Ieri, am avut chiar și ora la care Rusia urma să treacă granița spre Kiev, în noaptea de 16 Februarie. Că a fost ora 1 AM, că a fost 3 AM, demența promovată prin presă a fost infirmată de realitate, din nou!

Privind acest spectacol macabru, trebuie acceptat că, în ultima perioadă, liderii de la Moscova au demonstrat că sunt mai lucizi și realiști, prin comparație cu toată adunătura de exaltați reuniți sub stindardele democrației și libertăților euro-atlantice, adunătură promovată de o presă controlată și cenzurată politic.

În aceste condiții, noaptea de 15 spre 16 Februarie devine granița dintre lumea normală și lumea demenței.

Este o graniță între bolnavii care conduc lumea occidentală și ceilalți care nu vor decât să rămână în limitele diplomației, disputelor și politicilor tradiționale. Ambele părți generează victime. Însă, acum este demonstrat, din nou, că Occidentul este croit și condus de forțe total lipsite de transparență, de morală, echilibru, de minima preocupare pentru oameni.

După dezastrul generat de pandemie, în care SUA și Europa au fost victimele guvernărilor demente care au avut ca principal complice mass media plătită să întrețină psihoza, să cenzureze orice altă opinie decât cele guvernamentale, liderii occidentali au nevoie de o altă “jucărie” pe care să o folosească împotriva oamenilor. Această jucărie este … războiului!

Sunt tot mai greu de înțeles liderii precum Biden (SUA), Trudeau (Canada), Macron (Franța), care au ca principală politică abrutizarea propriilor cetățeni și impunerea unor măsuri lipsite de realism, transparență, democrație.
Pentru liderii de la București există un înțeles. Ei sunt simple marionete executante, disperate să își mențină cât mai mult scaunele, iar pentru asta: Iohannis, Ciolacu, Ciucă … sunt dispuși la orice umilință, la orice compromis, până la vânzarea de țară produsă sub ochii noștri.

Dar, să nu uităm. Măsurile politico-economice aberante promovate de occident, prin intermediul SUA, UE sau marilor țări europene (Franța, Germania), sunt promovate prin propaganda dementă dusă prin mass media, în care jurnaliștii au devenit și se vor instrumente de manipulare. Este inacceptabilă realitatea în care jurnaliștii au intrat într-o sinucigașă competiție a minciunii, a exagerării și distorsionării grosolane, prin decuparea imaginilor și realității.

Rolul mass media occidentale nu este acela de a servi propaganda și interesele unor demenți, a deveni un alt instrument ale terorismului informational! La fel, rostul politicienilor nu este acela de a-și călca în picioare conaționalii, folosind măsuri economice aberante sau forțe de ordine parcă formate din mercenari plătiți aduși din alte țări, pentru a rupe oasele celor care insistă să creadă în libertate, democrație și puterea adevărului!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, EU Centrală şi de Est, Europa, Multilateralism ... în doi, Război în Ucraina, România, Rusia, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ziua în care propaganda occidentală a devenit terorism informațional!

  1. doina0034gmailcom spune:

    „SUNTEM PE MANA UNOR NEBUNI „….POEZIA LUI ADRIAN PAUNESCU ,MAI ADEVARAT CA NICIODATA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.