Despre dialogul China-SUA, relația cu Rusia și Ucraina, în dialog cu Ion Cristoiu

La invitația domnului Ion Cristoiu, am vorbit aseară despre despre poziționarea Chinei în tragedia aflată în desfășurare în Ucraina, despre dialogul liderilor american și chinez, Joe Biden și Xi Jinping, despre relația Chinei cu SUA și Rusia, despre laboratoarele biologice americane, dar și despre situația locală epidemică COVID-19.
Sunt puncte de vedere exprimate de un gazetar, de un observator, care, așa cum am subliniat în timpul dialogului, nu este analist.

Insist să subliniez faptul că SUA și Europa privesc spre China și chiar spre Rusia cu ochelari de cal, lipsit de maturitate și memorie obiectivă, dar mai ales cu un depășit spirit hegemonic, distructiv, incitator și manipulator.

Din păcate, China este puțin cunoscută în România, iar așa cum am mai spus, imaginea Chinei și reației România-China sunt modelate de propaganda occidentală coordonată de interesele americane, în profund deserviciu propriu național.

Cenzura aplicată în România și Occident, propaganda, incitarea la ură, la segregare, pe fondul decupării realității, sunt parte din mecanismul îndepărtării românilor de la normalitate, principalii beneficiari ai distorsionării sociale, culturale, economice și politice, fiind partenerii strategici ai României.

Vă invit să urmăriți dialogul AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, Asia, China, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, EU Centrală şi de Est, Europa, Europa - Asia, Înţelege China, Interviuri, Multilateralism ... în doi, Problema Taiwan, Război în Ucraina, România, România - China, Rusia, Uniunea Europeană, Veşti din China, Video. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Despre dialogul China-SUA, relația cu Rusia și Ucraina, în dialog cu Ion Cristoiu

  1. Ovidiu spune:

    Felicitari pentru interviu Domnule Dan Tomozei !

  2. Petru spune:

    Am urmarit interviul excelent, iertati-mi indrazneala de a va cere „sa postati transcrierea” pentru ca am ramas cu un gust amar fiind multe intreruperi de sunet „in ecou de razboi”. Sunteti de exceptie !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.