Pișat Constituție peste … șase case!

Îmi cer iertare. Titlul este gândit și scris în așa fel încât să fie înțeles de absolut toate categoriile, straturile și substraturile sociale din România, de la Țancă Uraganu, Ciolacu și Ciucă, până la Helvig și Iohannis. Ăsta din urmă este cel cu șase case și datorii de 320.000 euro la bugetul de stat.

Scriu din Beijing, într-o țară în care LEGEA nu are nuanțe și nu se aplică preferențial. LEGEA în China are articole, paragrafe, litere și SE APLICĂ! Beijing este capitala Chinei, o țară pe care idioții utili o reduc la sintagma „comunism”, uitând că pentru ca o țară să fie ȚARĂ are nevoie de o CONSTITUȚIE, în limitele căreia să funcționeze, să se manifeste și exprime absolut toți: de la Floricica dansatoarea, la trădătorul de țară Klaus Iohannis. 

Constituția România a fost violată de însăși membrii Curții Constituționale a României (CCR – foto). Adică exact de garanții respectării cadrului legal în care trebuie să funcționeze România. Pe înțelesul tuturor, autorii acestui act sunt reprezentanții desemnați de: Klaus Iohannis, PSD, PNL și UDMR. Tot ei vor trebui să motiveze de ce Constituția României nu mai este legea supremă în România, prioritate având (extrem de neclar și labil) legislația UE sau a oricărui stat membru UE, pentru că oricum în fața legislației americane România nu mai are de zeci de ani nimic de apărat pe propriul teritoriu.

De la Floricica dansatoarea, la Klaus Iohannis, mulți se vor întreba: ce au făcut atât de grav judecătorii Curții Constituționale a României? Pe scurt și fără să intru un detali juridice:

1. Au încălcat Constituția, prin faptul că au decis ca fiind constituțional ignorarea Constituției
2.Au dar liber procurorilor să aplice încadrări juridice arbitrare, prin invocarea oricărei prevederi legale din orice stat membru UE, iar ca efect …
3. Au dat liber judecătorilor să își bată joc de justițiabili, aplicând nu legile României, cu legile străine de cadrul legal românesc.
4. Au legalizat dreptul fiecărui funcționar public, de la primăria de comună, la polițiști, miniștrii și președinte, să aplice haotic și neunitar absolut orice reglementare prevăzută de legile adoptate de Parlamentul României.
5. Nu în ultimul rând, prin Decizia anunțată la 9 Noiembrie 2022, adoptată „cu unanimitate de voturi a respins, ca inadmisibile, obiecțiile de neconstituționalitate formulate de 38 de deputați aparținând Grupului parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor și neafiliați, cu privire la Legea privind statutul judecătorilor și procurorilor, Legea privind organizarea judiciară și Legea privind Consiliul Superior al Magistraturii”, asta însemnând că România și-a pierdut suveranitatea legislativă și implicit suveranitatea națională!

Potrivit legii, deciziile CCR sunt definitive și general obligatorii. Însă, judecătorii CCR au decis că „definitiv și general obligatoriu” nu mai este chiar așa de definitiv și obligatoriu, pentru că absolut toate legile, inclusiv Constituția României, au fost decăzute din poziția supremă în Republica România.

Cine a făcut asta? Marian ENACHE – Președinte CCR (numit de Senatul României/propunerea PSD) Livia-Doina STANCIU (numită de Preşedintele României), VARGA Attila (numit de Camera Deputaţilor/propunerea UDMR), Elena-Simina TĂNĂSESCU (numită de Preşedintele României), Cristian DELIORGA (numit de Senatul României/PSD), Gheorghe STAN (numit de Camera Deputaţilor/propunerea PSD), Mihaela CIOCHINĂ (numită de Preşedintele României), Laura-Iuliana SCÂNTEI (numită de Senatul României/propunerea PNL), Dimitrie-Bogdan LICU (numit de Camera Deputaţilor/popunerea PSD)

Singurul care se mai poate opune anulării suveranității României este președintele Klaus Iohannis, dar … Putem avea așteptări de la un individ care este servul intereselor externe? Un individ protejat intern și extern, tocmai pentru că este un executant al tuturor comenzilor anti-românești? Un individ care a fost dovedit hoț de case și care datorează statului român 340.000 de euro, reprezentând chiriile încasate ilegal din folosirea imobilelor preluate prin fals și uz de fals? Răspunsul este simplu și scurt: NU!

În aceste condiții, singura variantă valabilă rămâne alegerile, anticipate sau la termen, în care, dacă poporul român mai are conștiință, Iohannis, PNL, PSD, USR, vor trebui măturate din viața politică, iar asta cu orice risc. Altfel, statutul de colonie va deveni noua lege în România.

În fața acestei noi nenorociri trăznite peste România, produse de români, este cu atât mai nerușinat să vezi cum absolut toți acești nenorociți, de la Iohannis, la partidele de guvernare (PNL, PSD, UDMR), absolut toți au luat în gură tema suveranismului! Cum să nu scuipi în obraz acești nenorociți care una spun, alta fac, în timp ce râd în fața poporului adus în cea mai cruntă situație morală, educațională, socială din ultimii 50 de ani?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Europa, Multilateralism ... în doi, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Pișat Constituție peste … șase case!

  1. Și dacă poporul român ar mai avea conștiință, tot nu ar mai putea produce schimbări pozitive la nivel politic, social, cultural și economic! Și sunt convinsă că sesizați un asemenea aspect, măcar în forul dumneavoastră interior, dacă altfel, nu. Exprimările prin vot NU au demonstrat niciodată c-ar fi organizate pe principiile democrației în adevăratul sens al cuvântului. Cine a urmărit cu atenție ultimele cicluri electorale, cu siguranță, a observat că acel „stat paralel”, acel sistem securistic (și nu numai securistic, cred că ar fi nimerit să luăm în calcul inclusiv mafia gulerelor albe, ca factor de amestec în alegeri și-n politica internă a țării), n-au mai stat pe margine, susținând un candidat sau pe altul dintre cei înscriși în competiție, ci s-au implicat direct în nominalizarea persoanelor principale, astfel încât oricare ar fi ieșit câștigător să fie „omul lor”. Începând cu alegerile prezidențiale din 2004, evenimentele au indicat răsturnări ciudate de situație, mistere și decizii bizare de-a dreptul, surprize neașteptate care numai alegătorilor români nu au aparținut! V-amintiți încercarea demiterii lui Băsescu din 2012, când în urma unui referendum s-au aruncat la coșul de gunoi voturile a peste 7 milioane de români? Ne-am lămurit cum au avut loc alegerile în – chipurile – cele mai democrate state ale Americii, firma „Dominion Voting Systems”, care a operat voturile în peste 30 de state americane, acceptând sume uriașe provenite din bănci elvețiene și aparținând unor companii fantomă. Și-atunci, cum ar putea românii să aleagă ALTCEVA decât varianta oferită de „sistem”, când în 2014 am văzut cu toții înlocuirea lui Crin Antonescu cu Klaus Johannis, iar în 2019 și-a făcut apariția Viorica Dăncilă spre a facilita aceeași alegere a actualului președinte?

    Aici, vă contrazic, domnule Tomozei! Nu neg somnul națiunii noastre, ci faptul că nenorocirile (așa cum le numiți dumneavoastră în text) abătute asupra României NU aparțin doar lipsei de maturitate politică a compatrioților mei. Cum s-a ajuns aici, cunoaștem, nu mai sunt necesare explicații! Întotdeauna s-a lovit în cetățeanul de rând care a dus greul, care a fost acuzat că-i prost, neinstruit, delăsător, că-l interesează doar lucrurile mărunte, fără să fie capabil de fapte mărețe. Ceea ce-i complet greșit! Știm prea bine cine sunt artizanii „marilor” forme de guvernământ ce s-au dovedit bune doar pe hârtie, cine a adus marile recesiuni economice, bolșevismul, revoluțiile franceze și americane care au zguduit secolele, războaiele mondiale și, nu în ultimul rând, falsele pandemii. Aici nu-i vorba de teorii ale conspirației, care s-au transformat în adevăruri până la urmă, ci de instigatorii principali ai celor mai importante crize social-politice din istoria ultimelor sute de ani. Dacă trăim cu impresia că am avea vreo șansă în fața acestora, atunci vă înșelați amarnic! NU sunt invincibili, sunt doar urmași ai triburilor biblice. Tot ceea ce am învățat în școli despre istoria omenirii este o mare minciună!!! Iar de această realitate ne izbim atunci când începem să studiem „Cestui Que Act” din 1666. Și mie mi-ar plăcea să trăiesc într-o lume desăvârșită, perfectă din toate punctele de vedere, dar din păcate, orientarea către un ideal moral, social, politic este imposibilă, câtă vreme noi, ca oameni LIBERI, ca ființe VII, NU existăm, reprezentând doar niște numere amărâte grupate într-un Cod Numeric Personal. Pare nebunie ceea ce scriu aici, dar, după ce pierdeți niște anișori din viață examinând și punând cap la cap detaliile Cestui Que Act și modul cum acestea au fost integrate pe de-ascuns în societățile umane, surpriza va fi enormă. Banii evreilor Rothschild și Warburg și-au atins perfect ținta!

    • Dan Tomozei spune:

      Sărut mâinile.
      Suntem de acord. Românii și teritoriile românești nu pot fii, nu pot depăși sub nicio formă media istoriei noastre ca neam, în permanentul context geo-politic. Totuși, trăiesc mereu cu amăgirea perioadelor glorioase, a vârfurilor, domnitorilor și elitelor care ne dau sens și motiv de mândrie națională. De asta frizez ridicolul invocând rolul votului, în efemera secvență a istoriei numiră democrație, ajunsă la final de epocă.
      Pe de altă parte, nu pot accepta fatalist că doar atât mai poate poporul român. Că destinul ne-a fost închis iremediabil, reintrând în secole de slugărnicie și iobăgie … globală.

      • Bună ziua!

        Vă înțeleg perfect gândirea, pentru că și eu am parcurs pașii aceluiași raționament ca și al dumneavoastră până acum câțiva ani. Apoi, am început să mă documentez pentru că ceva nu era în regulă cu concluziile pe care le trăgeam. Mai precis, una spuneau „suveraniștii” de carton (cap de listă fiind V. Putin, la acest capitol, fiindcă îl consider actorul excelent al vremurilor) și altul era rezultatul întâlnirilor diplomatice, inclusiv al evenimentelor care se desfășurau în paralel cu hotărârile lor, dar al cărui deznodământ era complet diferit. Practic, mai pe românește, gura zice una, fapta e complet alta!

        România a fost de la bun început sortită să dețină rolul de trambulină în interesele occidentale și de monedă ieftină de schimb la masa marilor puteri, fiind destinul unei națiuni situate geografic (și nu numai) la intersecția și în proximitatea marilor imperii. E limpede, că voievozii, domnitorii, conducătorii și elitele cu perioadele lor glorioase n-au putut modifica nici cursul istoriei („scrisă” întotdeauna de alții puternici și cu interese dar erijați în învingători), nici al politicului și nici al economicului. Întreaga tevatură traversată de țara asta încă din vremea triburilor dacice a avut loc într-un context care n-a depins nici de românii de rând și nici de liderii lor. Știu, e greu de acceptat că n-am decis niciodată nimic singuri, dar cu timpul o veți face! Dacă doriți!

        Mereu, Rusia și-a declarat mai fățiș, mai voalat, pretențiile hegemonice cel puțin în zona sa de influență și și-a orientat activitatea serviciilor de informații către țintele strategice printre care, evident, România. În fond, dacă ne uităm bine pe-o hartă, suntem înconjurați de-o „mare” slavă. Cum ne-a influențat pe noi acest lucru? Simplu: pe lângă faptul că am devenit țintă sigură într-un război, ne-am transformat în teatru de operațiuni pentru servicii secrete: ale Rusiei, ale Franței, Germaniei și nu în ultimul rând ale SUA. De aici, s-au pornit și încă se mai pornesc nenorocirile acestui atât de încercat neam! NU de la modul de-a vota al cetățenilor și nici de la trădarea liftelor NUMITE (nicidecum ALESE) la guvernarea României.

        Citeam în urmă cu ceva ani, cum japonezii își conservă cultura, știința, economia și MAI ALES socialul, știind că într-un timp greu de precizat dar nu foarte îndepărtat (conform specialiștilor geologi și seismologi) Japonia se va scufunda în ocean devastată de cutremure catastrofale. Familiile nipone cu dare de mână, de-a lungul timpului, și-au trimis deja copiii să se stabilească în diverse zone. Chiar și-n România există o comunitate bine închegată, dar care trăiește după normele din țara ei de origine, păstrându-le pe cât de bine poate. În felul acesta, cred eu, se va întâmpla și cu românii emigrați. Unii vor fi asimilați, dar alții vor păstra pe mai departe, din generație în generație, spiritul, cultura, datini, obiceiuri și MAI ALES credința ortodoxă. Un exemplu extraordinar, în acest sens, sunteți dumneavoastră, domnule Tomozei! Întâmplător, aici pe blog ați publicat numele fiicelor – Ilinca și Smaranda – nu numai PUR românești dar atât de frumoase, ați postat fotografii cu evenimentele legate de sărbătorile naționale la care participați, în care le implicați, chiar și după atâta vreme încă simțiți și gândiți românește. Ceea ce reprezintă MULT mai mult decât simple aprecieri, consider eu! Am certitudinea, chiar și atunci când România nu va mai exista ca stat unitar și indivizibil, că NU toți conaționalii mei vor ajunge niște ciudățenii integrate prin rezervațiile lumii, ci autenticitatea spiritului românesc (cu tot ceea ce implică el) va dăinui peste veacuri și veacuri! NU descriu aici partea plină a paharului, ci culmea!!! versiunea sa goală! Credeți-mă, oricât de greu v-ar fi, știu ce spun!

        Cât despre poporul român SILIT la constrângere, depersonalizare și sterilizare spirituală, vă pot spune că și-a prelungit în arta de-a supraviețui seculara îndatorire exprimată atât de clar și de concis de Eminescu prin „eu îmi apăr sărăcia și nevoile și neamul”… Câtă vreme se mai poate conta pe sinceritatea și devotamentul adevăraților români, chiar dacă nu sunt majoritari deținătorii acestor însușiri, consider că nu-i totul pierdut! Din păcate, TOȚI vom intra, să vă citez, „în secole de iobăgie și slugărnicie globală”, toți care ne poziționăm la baza piramidei și nu la vârful ei, pentru că asta-i voința divină în primul rând, urmată în plan secund de voința inventatorilor Talmudului și de adoratorii lui Yahve. Nimeni nu scapă, nici măcar cei adormiți întru Domnul! Sfinții Părinți au tot scris și au tot scris încotro se va îndrepta umanitatea, dar până și această neîncredere a creației Sale Dumnezeu a prevăzut-o. Tocmai de aceea Enoh, înaintemergătorul Domnului, își va face datoria încă o dată, atunci când va sosi timpul. Știu, noi ăștia de privim cu smerenie, cu răbdare și cu blândețe în „sus”, suntem înapoiați, reacționari că ne opunem progresului, suntem „pupători de moaște”, suntem ironizați, batjocoriți și calomniați. Dar nu aceste „etichete” ne dor, ci faptul că Dumnezeu nu e descoperit și unii trăiesc în întuneric. Tocmai de aceea renunță la luptă și nu pricep ce se întâmplă. Domnule Tomozei, aici nu-i vorba despre fatalitate, nici despre acceptarea condiției de sclav, ci despre simpla cernere. Trebuie separată neghina de grâu spre a putea înlătura toate formele de agresivitate viscerală față de tot ceea ce înseamnă credință și românism. Fiindcă cele două NU se pot separa! Altfel, nu vom fi capabili, fără relația dialog om – Dumnezeu, decât cu Iisus Hristos, în Biserică, realizând virtuțile morale, dar rămânând, în același timp într-o legătură strânsă cu semenii noștri, să parcurgem asemenea timpuri.

        Iertați, vă rog, răspunsul lung!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.