Ucraina … tragedia de lângă voi, despre care nu trebuie să știți tot adevărul!

… barosul lovește cu sete capul soldatului stând în șezut (foto), cu capul lipit cu bandă adezivă de un suport prins pe un perete. Un zgomot sec și soldatul se prăbușește pe spate, în timp ce picioarele zvâcnesc spasmotic. Călăul continuă să lovească, repetat, zdrobind țeasta celui care a refuzat să lupte … un ucrainean.

… umilit, soldatul prezintă scuze în timp ce sărută drapelul Ucrainei. Este pus să danseze și să sărute drapelul. Frica îi pietrifică chipul adolescentin, apoi … în hototele de râs ale călăilor, este împușcat … pentru vina că a refuzat să lupte împotriva rușilor.

… trei soldați, îngenunchiați, legați la ochi, sunt umiliți de colegii de arme, într-o pădure. Toți trei poartă la braț banderolă galbenă. Sunt puși să ceară scuze, să se roage pentru Ucraina. În cadru apar țevile puștilor mitraliere, pe fondul hohotelor de râs și injurăturilor. Soldatul din dreapta este împușcat în piept, de la o distanță de un metru-doi. Se prăbușește în față, în timp ce colegii lui încremenesc, aștepând să fie executați … pentru vina că au refuzat să lupte împotriva rușilor.

Sunt o parte din imaginile filmate de soldații ucrainieni urcate pe Internet pentru a da avertismente tuturor celor care nu luptă în numele lui Zelenskyi. Sunt imagini terifiante, care îngrozesc, care îți alungă liniștea, somnul. Rațiunea este incapabilă să accepte că așa ceva este posibil în zilele noastre, că așa ceva este tolerat, încurajat, stimulat, de Occidentul colectiv. Sunt imagini care nu ajung în Europa, în mass media corect aliniată, pentru că Uniunea Europeană aplică cenzura, pentru ca adevărul să fie trunchiat, pentru ca răul trebuie văzut exclusiv în culorile Rusiei.

În alte multe imagini video apar soldați ruși capturați, umiliți, schilodiți, torturați, apoi omorâți cu satisfacție de trupele lui Zelenskyi. În Ucraina totul este permis, pentru că Occidentul colectiv este surd, orb, impasibil, în fața tragediei umane din care se alimentează demența planetară. Occidentul a transformat o țară bogată într-un dezastru social, economic, umanitar.

Intrată pe mâna proprietarilor americani, Uniunea Europeană a devenit o adunătură de mercenari care finanțează mercenari, pentru menținerea supremației, hegemoniei SUA, căreia nu-i pasă că odată cu ea se prăbușește întreaga lume.
Fiind condusă de aceleași rațiuni care au generat jaful și cruciadele, Uniunea Europeană este complice și părtașă la crime de război, la tragedii umanitare.
Astăzi, credința este înlocuită de ateismul violent, de mutilarea biologică, psihică și de gen, de noua ordine mondială în care elementele esențiale ale umanității sunt batjocorite, mutilate, extirpate.

Cine suntem? Ce am ajuns ca oameni, dacă trăim paralel cu realitatea, cu adevărul, până la indiferență?
Cine suntem? Ce am ajuns ca oameni, dacă am ajuns o specie de criminali?
Cine suntem? Ce am ajuns ca oameni, dacă ne sufocăm în minciună, dacă întoacem fața de la tragedia umană?

Sunt tot mai multe imaginile care inundă Internetul, în care oamenii măcelăresc oameni în Ucraina. Se întâmplă sub ochii pasivi, indiferenți, complici, ai Occidentului colectiv. Un Occident care are o singură problemă: să doboare Rusia lui Putin cel dictator, agresor, criminal, ortodox, care respinge propaganda și comenzile externe. Apoi, dacă vor reuși, urmează China, o altă piedică în dezmățul planetar!

Sunt tot mai multe imaginile, faptele, probele, care arată că Occidentul nu a fost și nu este interesat de dialog, de negociere, de pace, fiind tocmai cel care alimentează, inventează, falsifică, distorsionează realitatea, cel care provoacă … moarte. Occidentul nu mai aparține oamenilor, ci unui grup de demenți care pariază zilnic pe viața a milioane de oameni, care trebuie să consume dintr-o singură sursă, care trebuie să înghită producția industriei de armanent și stupefiante,  care trebuie să se încoloneze în experimente medicale și transgene.

Măcar vorbește, spune! Asta îți va elibera sufletul. Mintea va rămâne adânc marcată de imaginile tragediei tolerate și încurajate de Occidentul colectiv, de civilizatul Occident, acest model în crimă, minciună, manipulare, decadență … .

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, De departe ... România, EU Centrală şi de Est, Europa, Multilateralism ... în doi, Război în Ucraina, Rusia, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Ucraina … tragedia de lângă voi, despre care nu trebuie să știți tot adevărul!

 1. Cobol spune:

  Un articol simplu si clar care incearca sa trezeasca spiritul crestin al Romanilor. Oare mai exista acest spirit? Sunt uluit sa fiu martorul unor asemenea crime. Oare ce poate fi facut sa se opreasca acest macel?

 2. Anonim spune:

  Tudo, oamenii de rand ar putea face multe…. Soljenitin spunea: „[…] acei oameni (care nu au tradat) si-au salvat sufletele”. Intelegi esenta acestui mesaj ? Eu o inteleg, dar nici eu, la randul meu, nu fac nimic….

 3. Sergiu spune:

  Sint din Moldova, foarte bine văd ce se întîmplă , vestul colectiv încearcă să distrugă tot ce le stă în cale, in special lumea ortodoxă. Au găsit slugoi docili in conducerea statelor dar mai ales în ukraina. Se petrec atrocități de nedescris iar vestul le permite. Nimeni din ei nu vor să oprească războiul, vor distrugerea Rusiei fie și cu prețul la un război mondial.

 4. Tudo spune:

  O parte din cele menționate în articol le-am vizionat personal pe internet …
  Este revoltător și trist tot ceea ce se petrece în Ucraina, dar noi, romanii cerutele face?
  Majoritatea mass-mediei din România este controlată de cei de la putere, cea mai mare parte a romanilor nu sunt conștienți de crimele care se comit în Ucraina, iar puterea din România este aservită Occidentului…
  În aceste condiții, oamenii de rând ce mai pot face???
  De când am intrat în NATO și UE, România nu mai are conducători care să lupte și să apere interesele românilor …, iar tineretul pare a fi dezinteresat, parcă și ei ar trăi intr-o altă lume, paralelă …

 5. Ion spune:

  Te cutremuri !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.