Retardul acut al pretendentului NATO

Trei zile de tăcere, probabil de doliu, probabil de suferință, probabil de profundă confuzie în urma tragediei înregistrate vineri, la Krasnogorsk. Peședintele Iohannis tace, președinția României tace, premierul Ciolacu tace, Guvernul României tace. Suntem conduși de o mână de retardați emoțional, de un grup de incapabili să reacționeze uman în fața suferinței umane. Oficial, România tace în fața genocidului din Fâșia Gaza produs de Israel, cum tace și în urma atacului terorist produs la 24 de kilometri de Moscova.

Iohannis demonstrează din nou că este inuman, că moartea îi produce plăcere, că urcatul pe cadavrele de la Colectiv nu a fost o întâmplare, un accident. Dacă era un accident reacționa la fel de violent și relua sloganul „corupția ucide” atunci când s-a murit în spitale în incendii, când s-a murit în explozii, când au dispărut fete minore, când România a devenit raiul minorilor drogați, sub guvernările personale compuse din executanții efemeri din PNL, USR, UDMR. Nu a fost un accident!

Odată cu Iohannis, slugarnicii Ciolacu și Ciucă tac! Așteaptă un semn de voie pentru a se exprima uman în fața unei tragedii soldate cu 137 de morți și 182 de răniți. Un semn din partea absentului președinte autopropus candidat la șefia NATO.

Tace și NATO condus de Jens Stoltenberg și Mircea Geoană!
Tace și Ministerul român de Extern condus de sărmana Luminița Odobescu!

Tăcerea asta ne arată că suntem conduși de brute, de vânzători de suflete moarte, exact ca în piesa lui Gogol. Moartea aduce profit!

Toți cei care tac sunt complici!
Toți cei care împing o țară în război sunt criminali!
Toți cei care omoară nevinovați sunt criminali!

Tragedia de vineri de la Krasnogorsk reconfirmă vinovăția Occidentului colectiv. Insistența cu care SUA încearcă să plaseze atacul terorist pe seama ISIS este o recunoaștere a implicării în crimă. Doar cei retardați nu știu că SUA au inventat, finanțat și folosit al-Qaeda, iar mai apoi ISIS, pentru a justifica falsa și ipocrita luptă globală antiteroristă.

Fără îndoială, Rusia va reacționa iar ținta va fi Ucraina și actorul preferat de SUA și UE, Zelenskyi.

Răspunsul la întrebarea: Cine avea nevoie de noua provocare, de noua iritare a Rusiei? … este unul singur!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, EU Centrală şi de Est, Europa, Europa - Asia, Multilateralism ... în doi, Război în Ucraina, Rusia, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Retardul acut al pretendentului NATO

 1. Roxana spune:

  Condoleante familiilor indurerate… O tragedie… Klaus e o greseala a istoriei care pe zi ce trece ne aduce si mai aproape de o alta tragedie. Asta va baga România in razboi cu NATO cu tot si apoi va ranji sarcastic. Ptu, Piei Satana!

 2. Anonim spune:

  Tacerea inseamna, poate, ura profunda a conducatorilor nostri fata de rusi, izvorata din constientizarea faptului ca au actionat din 20222 pana azi extrem de gresit, lipsit o minima inteligenta si profesionalism…. Acum s-au trezit fata in fata cu propria lor prostie si ura este sentimentul cel mai la idemana pentru cei cu un asftel de caracter.

  • Vlad Tepes spune:

   Domnule, infirmii astia nu sint capabili nici de ura !
   Ei nu stiu decit sa vineze, chiar si cind nu le este foame, ceea ce-i plaseaza sub nivelul bestiilor din padurile ecuatoriene.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.