COMENTARIU – Băsescu, un laş abject pentru o Românie tolerantă !

MOTO: Băsescu: „Oamenii politici care îndeamnă românii să nu se prezinte la vot sunt iresponsabili”

Prin urmare, curajosul preşedinte a clacat în faţa sondajelor de opinie prăbuşindu-se în ridicol, rupându-şi din nou gura în propriile declaraţii. Sâmbătă, în timp ce răcnea în microfoanele mitingului de la Iaşi, suspendatul preşedinte Traian Băsescu spunea că democraţia poate fi apărată prin prezenţă la vot. Luni, la câteva zeci de ore după, acelaşi personaj, înconjurat de nulităţile morale din PDL, s-a răsucit şi se roagă de popor să nu se prezinte la vot, pentru că asta este singura şansă de a scăpa de demitere.
Scârba în faţa unui bărbat care nu ştie să fie bărbat este o senzaţie care nu spune nimic. Acum îl cred pe Traian Băsescu capabil să plângă în faţa plutonului de execuţie, să se milogească, să îşi scoată ochii numai să nu fie executat. În comparaţie cu el, Nicolae Ceauşescu a fost un caracter de neegalat niciodată, iar sinucigaşul Adrian Năstase o lecţie de bărbăţie, prin comparaţie cu laşul Traian Băsescu. Cel care se întorcea cu hăhăieli la băile de mulţime acum fuge disperat de popor. Un popor tolerant şi needucat, imatur şi ieftin, capabil să creadă în astfel de marote, în acest tip de sfertodocţi bărbaţi de stat, care în România ajung preşedinţi.
Pe 29 iulie, la Ambasada României din Beijing, voi vota: DA! Pentru ca încă odată Traian Băsescu să îşi bată joc de voinţa românilor, în cazul în care prezenţa la urne a celor care vor vota va fi de sub 50% + 1, deşi zdrobitor în favoarea demiterii.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la COMENTARIU – Băsescu, un laş abject pentru o Românie tolerantă !

  1. Andra spune:

    Sa privim partea buna a lucrurilor – la referendum vom fi numai noi si-ai nostri 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.