Roşii la uscat

Rosii uscate 3Localnicii din Korla, localitate situată în nord-vestul regiunii autonome chineze Xinjiang-Uygură, au demarat sezonul de uscare a roşiilor, considerate unele dintre cele mai bune din China. În cadrul unor unităţi de producţie şi construcţie cu administraţie semi-militarizată din Xinjiang, tone de roşii sunt tăiate şi puse la uscat, în aer liber. Ulterior, acestea sunt vândute pe marile pieţe străine, aroma şi valoarea nutritivă fiind bine conservate. Sursa: XinhuaRosii uscate 5Rosii uscate 0Rosii uscate 2Rosii uscate 1Rosii uscate 4

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în China, Descoperind China, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.