Convorbire între miniştrii Apărării din China şi România

Ministrul român al Apărării, Mircea Duşa, s-a întâlnit, marţi, la Beijing, cu Chang Wannian, Consilier de Stat şi Ministr al Apărării din China.
Chang Wannian a arătat că, în cei 65 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice între China şi România, prietenia tradiţională chino-română a înregistrat o mare dezvoltare. Relaţia bilaterală a cunocut o dezvoltare sănătoasă şi constantă. Colaborările în toate domeniile au fost fructuase, iar cooperările între cele două armate au avut o tendinţă bună de evoluţie. Partea chineză doreşte ca alături de partea română să depună eforturi pentru a promova pe o nouă treaptă relaţiile dintre cele două armate.
La rândul său, Mircea Dusa a arătat că România acordă o mare atenţie relaţiilor româno-chineze şi doreşte să întărească schimburile cu China, să aprofundeze cooperarea şi să promoveze dezvoltarea pe mai departe a relaţiilor bilaterale.
Sursa: Radio China Internaţional

REFERINŢE >>>
Ministrul român al Apărării, Mircea Dușa, în vizită în China
O delegaţie militară chineză se află în vizită în România
XINHUA – România va achiziţiona avioane F-16 folosite, din Portugalia

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.