MAE: Harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate, alegeri prezidențiale 2014

Harta sectiilor de votare Alegeri prezidentiale 2014Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a elaborat harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate, o aplicaţie dezvoltată pe platforma Google Maps, pentru a facilita accesul cetăţenilor români din afara ţării la secţiile de votare.
Harta permite vizualizarea locaţiilor secţiilor de votare din străinătate, atât a celor organizate în cadrul misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare, cât şi a celor din afara acestora. Aceasta este disponibilă pe site-ul MAE, AICI.
Reamintim că la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2014, MAE organizează 294 de secţii de votare în afara ţării. Lista tuturor secţiilor, precum şi alte informaţii utile referitoare la desfăşurarea scrutinului în străinătate sunt disponibile pe site-ul MAE, în cadrul secţiunii „Alegeri pentru Preşedintele României 2014”.Sectiile de votare din RP Chineze, alegeri prezidentiale 2014 copySursa: Ministerul Afacerilor Externe

REFERINȚE >>>
Secțiile de votare din R.P. Chineză la alegerile pentru Președintele României din 2014

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2014, Analize - Comentarii, De departe ... România, Români în China, România și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.