Attila Vizauer și „Muzicanţii din Bremen”, în China

Muzicantii din Bremen, regizat de Attila Vizauer 1Teatrul Ţăndărică din Bucureşti se află într-un turneu în China, unde, timp de trei săptămâni, va parcurge în total 15.907 kilometri şi va pune în scenă, în patru mari oraşe, zece reprezentaţii ale spectacolului „Muzicanţii din Bremen”, regizat de Attila Vizauer. (Sursa: Institutul Cultural Român / Radio Romania Cultural)

Turneul, care se desfăşoară în perioada 23 iulie – 11 august 2015, cu sprijinul Institutului Cultural Român Beijing, este rezultatul unui parteneriat pe termen lung între Teatrul Tăndărică şi Teatrul Naţional pentru Copii din China. Spectacolul „Muzicanţii din Bremen” va avea trei reprezentaţii la Beijing, pe scena Teatrului Naţional pentru Copii din China, două reprezentaţii la Teatrul de Artă pentu Copii din Tianjin, două reprezentaţii la Teatrul de Artă pentru Copii din Jinan şi trei reprezentaţii la Centrul pentru Copii şi Femei din Chengdu.

De asemenea, în cadrul turneului, la sediul Institutului Cultural Român de la Beijing, sâmbătă, a avut loc vernisajul expoziţiei „Călătoria lui Ţăndărică” şi un atelier de mânuire cu păpuşile din „Muzicanţii din Bremen”. Expoziţia reunește 50 de exponate, reprezentând diverse stiluri şi metode de expresie artistică experimentate de-a lungul celor 70 de ani de istorie a Teatrului Ţăndărică. Această colaborare, menită să construiască un pod între două continente, este o continuare a protocolului încheiat în urmă cu trei ani între Teatrul de Animaţie Ţăndărică, Guangzhou Performnace/Film Co Ltd şi Teatrul Beilei, din Guangzhou, China.Festival China Muzicantii din Bremen, regizat de Attila Vizauer 1 Festival China Muzicantii din Bremen, regizat de Attila Vizauer 2 Festival China Muzicantii din Bremen, regizat de Attila Vizauer 3

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, De departe ... România, Români în China, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.