România participă la Târgul Internațional pentru investiții chineze în străinătate, de la Beijing

RomaniaRomânia va participa pentru prima dată la Târgul Internațional pentru investiții chineze în străinătate – COIFAIR, organizat în perioada 22 – 23 octombrie 2015, la Beijing, informează luni Departamentul pentru Investiții Străine și Parteneriat Public-Privat. Sursa: AGERPRES

Târgul este organizat de Asociația pentru Investiții Chineze în Străinătate (China Overseas Development Association – CODA), iar România este reprezentată la manifestare de o delegație a Departamentului pentru Investiții Străine și Parteneriat Public-Privat.

Pe toată durata târgului, Departamentul va fi prezent cu un stand unde vor fi expuse materiale de prezentare a mediului de afaceri din România și de promovare a unor proiecte de investiții. În cadrul seminarului ‘Promovarea oportunităților de investiții în România’, ce va avea loc în data de 23 octombrie, reprezentanții Departamentului vor susține o prezentare a mediului investițional din România și a facilităților acordate investitorilor străini în țara noastră. La eveniment vor participa oficiali din România și reprezentanți ai unor companii de stat, care vor prezenta o serie de proiecte, precum și companii din China interesate să investească în România.

Cu ocazia acestei manifestări, delegației României va participa și la a XXV-a sesiune a Comisiei Guvernamentale de cooperare economică româno-chineză ce va avea loc pe 20 octombrie 2015.

Delegația oficială română este condusă de ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, Mihai Tudose, și este formată din reprezentanți ai unor instituții publice din România și ai unor companii de stat. Textul integral AICI

De asemenea, de interes: România a semnat Declarația comună privind Tbilisi Silk Road Forum

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa românească, Români în China, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.