Ridicați munți de ură peste imaginea României!

Nu vă grăbiți, aveți la dispoziție toată inexistența timpului … Nu vă grăbiți să arătați ceea ce deja știm: ură, intoleranță, violență verbală, dorința de a vă întoarce pe dos sufletele măcinate de porniri gregare.

Voi sunteți cei mai români dintre români, voi aveți cea mai mare dintre dreptăți, voi dețineți cel mai adevărat dintre adevăruri.

Asta pentru că, în lumea voastră îngustă, dreptatea și adevărul au plural, când în realitate dreptatea și adevărul comportă numai singular!

Adevărul este că sunteți așa cum vă exprimați. Adevărul este că vă exprimați înainte de a înțelege. Adevărul este că înțelegeți puțin, pentru că vă interesează foarte puțin … adevărul.

Dacă înjurați birjărește, demonstrând cât de inutil ați petrecut anii de școală, aveți impresia că ajutați pe cineva? Că schimbați ceva? Că speriați pe cineva?

Dacă gândurile şi cuvintele voastre ar fi gloanțe, România ar fi pustie!

Sunt mii de români care au pierit în pușcării, alte mii de români care au supraviețuit pușcăriilor politice, și alte sute (poate mii) de români care au cunoscut binefacerile noilor torționari îmbrăcați în uniformele procurorilor anticorupție. Ați auzit, măcar pe unul, urlând isteric, înjurând halucinant, agresând fără încetare, așa cum faceți voi?

ADEVĂRUL ar trebui să vă oblige la câteva răspunsuri.

Pe cine reprezentanți când îndemnați la ură, când instigați la violență aidoma bandelor infracționale, ținta fiind România?

Ce țară reprezentați câtă vreme peste România vă năpustiți ca hienele afirmând: “vrem o țară ca afară”? Oare nu ați aflat că un iepure nu poate fi niciodată cămilă?

Ce ați făcut pentru România încât vă permiteți să îi schilodiți numele și imaginea după chipul sufletului vostru schimonosit de frustrarea născută din neputința de a înțelege că FIECARE SUNTEȚI EXACT CEEA CE AȚI DORIT?

Niciun guvern, niciun regim politic nu a decis în locul vostru!

Aveți curajul să vă priviți în propria exprimare dominată de ură!
Aveți tăria de a face separația între normal și anormal!
Aveți fărâmă de cuviință creștină înainte de a arunca piatra, nu după!

Aveți curajul și admiteți că România sunteți și voi și cei pe care îi sufocați sub valurile de injurii, de crime verbale, care au devenit parte din ceea ce sunteți azi!

Aveți mândria dată ființei numite OM și nu vă mai coborâți în grotele comportamentului criminal din care tot mai mult faceți obișnuință. Pentru că mâine, copiii voștri, văzând ce faceți azi, vă vor trata la fel urmând exemplul dat!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.