Familia! Despre EA și EL (I)

Cine a născut un copil, cine a crescut un copil, cine a numărat orele nopților și zilelor cu gândul la copilul său, nu trăiește în iluzii, ci în Credință! Credința că, mâine, copilul va duce mai departe bucuria vieții, cu șansa și neșansa oferite de soartă.

Degradarea socială şi economică, avalanşa proastelor modele externe suprapuse peste impostura tradiţională autohtonă, duce România în situaţia de a ridica redute în interior, pentru a proteja o valoare a fiinţei naţionale: FAMILIA! Dacă putem amâna anormalul să devină normal, haideţi să o facem, să nu lăsăm excepţiile să devină regulă. 

Susțin dreptul României de a proteja ceea ce numim familia tradițională! Și, DA!, votul meu la Referendum este pentru familia care se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie. Dincolo de această opțiune se regăsesc toți cei care forțează limitele României, cei care confundă viața cu un permanent experiment. Dincolo de această opțiune se află abuzatorii morali și emoționali ai României, pentru că familia în afara lui EA și EL este similară adicției promovată de vânzătorii de iluzii mereu în libertate, mereu nepedepsiți.

Cine ar fi imaginat la momentul aderării la UE şi NATO că românii vor fi puşi în situaţia de a discuta o astfel de problemă? O problemă falsă, care într-o lume normală ar fi făcut agenda unui spital de nebuni.

România se află în fața unei noi provocări! Suntem forţaţi să ne facem cunoscută voinţa, pentru că altfel nu se mai poate: FAMILIA, PĂRINŢII, SUNT MAMA ŞI TATA!

Surogatele experimentale generatoare de industrii alternative, nu sunt altceva decât afaceri în care sunt atrase tinerele generații. Afaceri care modelează, care învață tinerii că viața trebuie să fie o permanentă distracție și inconștienţă!

MERGI LA REFERENDUM!
ESTE DESPRE VIITORUL ROMÂNIEI!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Referendum 2018, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Familia! Despre EA și EL (I)

  1. nisof spune:

    Mamã si Tatã sunt família, sunt România, sunt Europa! Iar asa zisã „uniune europeanã” este o cocinã imputitã cu parade gay si curisti, care însã vor fi distrusi de musulmani care ocupa tãrile Occidentului deprãvat-pederast!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.