Cum să scoții ochii istoriei cu un spot tricolor?

Românii l-au găsit și îl merită. Cine s-ar fi gândit că un lider al românilor va merge să se închine la Roma în fața dușmanului de moarte al strămoșilor noștri daci? Președintele Klaus Iohannis și toți consilierii săi, văzuți sau nevăzuți, sunt repetenți la ISTORIE, dar premianți la IMPOSTURĂ! Adică, președintele românilor se înclină în faţa Columnei lui Traian în care capul lui Decebal* este prezentat trofeu al victoriei şi zdrobirii dacilor! Silă absolută și blestem merită acest președinte care confundă semnificațiile politice cu plimbările de seară sub spot tricolor! A fost un eveniment programat noaptea, însă a fost noaptea minții, a fost o nouă sfidare!

Din comunicatul oficial aflăm că duminică, „în cursul serii, Președintele României a participat la iluminarea Columnei lui Traian în culorile Drapelului României, alături de sute de cetățeni români. Cu această ocazie, Președintele Klaus Iohannis a subliniat că acest moment simbolic are o încărcătură deosebită pentru relația dintre cele două state.”

O încărcătură deosebită … aceasta este mesajul noului Bicilis ajuns preşedinte după 2012 ani după ce Tiberius Claudius Maximus l-a decapitat și i-a tăiat mâna dreaptă muribundului Decebal! Noului trădător de neam şi ţară îi place să se încline în faţa celor care de-a lungul istoriei ne-au călcat în picioare, ne-au omorât, ne-au deturnat de la tradiţiile noastre. Dacă suntem decapitaţi şi purtaţi prin capitalele cotropitoare este sem de „încărcătură deosebită”. Cum să-i pese imbecilului președinte Iohannis de curajul lui Decebal care a ales să se sinucidă, numai să nu cadă în mâna dușmanului! Lecția asta de curaj nu este pentru cei clădiți din trădare, cu experiență în lupte duse prin orice metode,  însă niciodată înfruntând direct adversarul.

Profesorul Iohannis şi guvernul său scuipă Istoria Românilor!

Să râzi ca postul și odată cu tine generațiile lipsite de cultură în fața unui monument al tragediei noastre ca neam, iată ce înseamnă să fii un „bun președinte” al românilor în anul 2018!

Pentru că tot mai are un an de mandat, nu ar fi mare mirare să-l vedem pe săracul la mine și suflet președintele Iohannis cum merge la Istambul, în fostul Constantinopol, pentru a se înclina vesel și în locul în care au fost martirizați Constantin Brâncoveanu și cei patru fii ai săi.

Nefericită țară, nefericit popor, blestemat conducător!

* Secvențele de pe Columna lui Traian arată, la pozițiile 384-387, momentul sinuciderii Regelui Decebal.

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.