Prof. BEURAN: „Eram la 5-6 minute de spital, când m-a sunat că au luat foc câmpurile operatorii ce acopereau această pacientă”.

Mâncători de rahat direct din closetele neevoluate ale școlilor rurale, asta sunt toți cei care încearcă să se prăbușească peste Profesorul Mircea Beuran (foto), acuzat aberant de „crimă în sala de operație”. Numai că, uriașul Prof. Beuran era pe stradă în momentul incidentului, realitate deloc importantă pentru pigmeii cătușelor!

M-a sunat, fiind duminică dimineaţă, unul dintre colaboratorii mei că situaţia cu această bolnavă este aşa cum v-am prezentat-o, iar eu i-am spus să intre urgent în sală că vin şi eu – eu locuind în afara Bucureştiului. El, fiind medic primar, şi-a făcut o echipă, a intrat. Eu am plecat către spital. Eram în maşină, la vreo 5-6 minute de spital, când m-a sunat că au luat foc câmpurile operatorii ce acopereau această pacientă. Nu am fost în echipa operatorie de la bun început. Acest lucru se poate dovedi cu ajutorul camerelor video de la intrarea în spital, din blocul operator, coroborate cu protocoalele de terapie intensivă, pentru că se notează toţi timpii de la anestezie” – Mircea BEURAN (NAȚIONAL)

Contează adevărul? Contează că imediat incidentul a fost raportat ierarhic, iar familia a fost anunțată, prin urmare cazul nu a fost mușamalizat?

Atrocii de la USR și toți cei care se hrănesc din ura semănată de Iohannis-PNL nu sunt interesați de adevăr. Ei vor distrugerea și puterea cu orice chip. Pentru ei nu contează nici măcar că vor fi stăpâni peste idioți mai mari și mai periculoși decât ei.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.