Noaptea miniștrilor analfabeți salvați de un sirian!

Noaptea ca hoții, cum altfel decât la ora la care până și noul coronavirus se odihnește în statisticile care așteaptă a doua zi pentru a-și arăta colții incompetenței, guvernul lui Iohannis a declanșat sirenele sfârșitului de lume. Nu-i mai răbda mintea, că de suflet ce să mai vorbim. Cu lumina orbitoare a minților întunecate, ministrul de Interne Marcel Vela, Ministrul Transporturilor Lucian Bode și Ministrul privatizării Sănătății Victor Costache, au ținut cea mai agramată și descreierată conferință de presă. Ba, au reușit să depășească în ridicol până și intervențiile Televiziunii Române Libere din zilele lui decembrie ’89, când teroriștii zburdau prin studiourile tv mai ceva decât noul coronavirus în frigiderele românului!

Cei trei analfabeți cu origini pe plaiurile mioritice au fost salvați de la înecul în ridicol de un sirian care de câteva zeci de ani tot salvează România. Secretarul de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul a vorbit curat românește, umilindu-i până la o firească sinucidere politică pe cei trei liberali ai lui Iohannis. Arafat a dat nu doar lecții de limba română, ci și de coerență și logică. Iată de ce nu este agreat de gașa liberalilor.

Cine are răbdare să urmărească un buchet de miniștrii incapabili să citească de pe foaie, să se exprime corect, coerent și convingător, să intre AICI!

Cine sunt Vela, Bode și Costache? Slugile agreate ale celui mai mare colecționar de case din banii de meditații la fizică. Sunt analfabeții funcționali cu studii făcute la apelul bocancilor, în fabricile de diplome în care, mulți au ajuns să fie profesori! Ei sunt România educată, zisă și România normală, pe care își construiește soclul propriei statui de mucava impertinentul și dezechilibratul politic președinte Iohannis.

Vela, demolatorul lui Gavril Dejeu!

Și cum președintele celor 66% a demonstrat cu argumentele profesorului de fizică de ce este întuneric noaptea, slugile nu aveau cum să nu iasă în capul nopții să sperie, din nou, românul cu bau-bau coronavirus! E drept, un bau-bau agramat, pe alocuri imbecil, dar aflat de partea bună și galbenă a opțiunilor politice prezidențial-securistoid-europene.

Dar, acest guvern de imbecili, atât de plini de ei încât nici varza murată uitată în butoi nu le acoperă toxica gândire, este agreat de Europa, de UE, de NATO, de SUA și de toți „bunii prieteni” care ne vor binele, cu o singură condiție. Să facă numai ce și când vor străinii, pentru ei, până la distrugerea finală a națiunii române!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

10 răspunsuri la Noaptea miniștrilor analfabeți salvați de un sirian!

 1. casacudor spune:

  Raed este PALESTINIAN, chiar din Palestina!

  • Dan Tomozei spune:

   În CV-ul ușor de găsit pe site-ul MAI, domnul Raed Arafat este sirian din Siria. Probabil vorbiți despre alt Raed.

 2. Sso spune:

  Impecabil ! Cristal !

 3. Poola spune:

  Vela ăsta,un parvenit politic a urcat treptele multe ale carieristului,nestiind ca prabusirea din locul in care s-a cocotat in mod nenatural ii va fi fatal.

 4. Bente spune:

  Eu întreb dacă ar fi fost asa după voia lor și l-ar fi exclus pe acest om care da el este creierul în toată acțiunea asta . Cred că era vai de noi. Acest om a salvat sute mii de vieți și este în continuare un roman c-un nu multi sunt deși are alta origine vorbește cursiv .Dar ce ma mira are un calm deosebit și o vorba blin-a. Este de admirat . Fără el ne duceam pe apa Simbetei. Felicitări domnule Arafat

 5. Germinia Bloju spune:

  am urmarit conferinta fara sa identific vreun analfabet ; dimpotriva, am vazut oameni prerocupati, obositi in incercarile de a stapani o situatie grea si complet noua …

  Atacurile dv par nu numai neelegante, ci injuste, descalificante pentru un jurnalist si nu numai !

  V-am citit cu interes si cu placere cartile, m-au ajutat sa inteleg si sa iubesc si mai mult China, iar talentul dv in acele scrieri este apreciat de oricine le-a citit.

  Din pacate in cateva articole recente va puneti in posturi urate, de neinteles, regretabile …

  Nu stiu ce va mana-n lupta, dar cred, personal. ca pierdeti din bunul nume si din incredere …

  Imi e rusine sa va citesc in asemenea postari, tot sper sa nu mai am ocazia unor asemenea iesiri in decor si sa ma bucur de articole interesante prin tematica si stil . Chiar puteti !.

  • Dan Tomozei spune:

   Stimată doamnă, probabil vă vedem fie alt film, fie observăm diferit aceeași realitate.
   Repet ceea ce am susținut, iar imaginile video mă confirmă, ministrul Vela este un absolvent de universitate incapabil să citească. Nu mai vorbesc despre baia de dezacorduri și cacofonii în care se scaldă de fiecare dată când deschide gura.

   Ca să nu vă mai fie rușine, nu mă mai citiți!
   Nu am o miză în cele pe care le scriu, cum nu câștig nimic mai mult decât neșansa de a cunoaște mulți „prieteni” incapabili să se raporteze corect la ADEVĂR, VALOARE, REALITATE!

   Numai bine.

   • Mihaela Floricel spune:

    👏👏👏, ăștia sunt susținătorii dreptei, chipul și asemănarea aleșilor lor! Pe ei nu-i interesează realitatea, contează că ” dă bine ” să fii de dreapta!🙉

   • stanciu spune:

    Si eu ma intreb ce ii determina pe acesti indivizi sa „germineze ” judecati (!) ,aparari imfamilor ( pai ,nu sunt ai nostrii ,ai poporului roman) ,postari imbecile si bagari in seama cu orice chip ,sau doar platite ! Prostul isi da cu parerea in orice .Pe el nu-l intereseaza adevarul ci doar sa-si auda gogomaniile colportate din gura in gura ,la cat mai multi . Inteleptul vorbeste numai cand stie ca slujeste adevarului ( germinia e surda domnule Tomozei ) . Vorbele sale nu se aud ,dar ganduriole sale schimba lumea ” ( Yoel Eli Sota ) !

   • Vasile spune:

    Nu vă obosiți, doamna nici nu a văzut, nici nu a citit. Este învățată să-l ia pe nu(PNL) în brațe! Dacă după mintea dumneaei ea nu vede decât niște miniștri obosiți asta chiar este așa. Sunt obosiți de când sunt miniștri!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.