România la videoconferința CHINA-ECE pe tema COVID-19

România a participat, vineri, cu sprijinul Ambasadei Chinei la București, la videoconferința inițiată de autoritățile de la Beijing pe tema pandemiei cu noul coronavirus COVID-19, eveniment rezervat țărilor din formatul China – Europa Centrală și de Est (ECE).

Date fiind condițiile tehnice, România a fost reprezentată la dialog de Dr. Călin Alexandru, director general al Direcţiei Generale Management Urgențe Medicale din cadrul Ministrului Afacerilor Interne, și de Costin Ionuț Iliuță, Șef serviciu – Direcția generală de asistență medicală și sănătate publică din cadrul Ministerului Sănătății. Aceștia au interacționat cu organizatorii de la Beijing din spațiul Ambasadei Chinei la București (foto în detaliu jos).

De asemenea, conferința a fost urmărită, prin sistem video, de o parte dintre angajații Spitalului „Matei Balș” din București.

Detalii privind temele video-conferinței am prezentat AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CHINA-ECE, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, Din presa chineză, EU Centrală şi de Est, Europa, Înţelege China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.