Președintele ne spune că totul merge bine!

Iohannis ne spune că ceea ce trăim: sărăcie, lipsuri, frustrării, interdicții, înstrăinări … SUNT SPRE BINELE ROMÂNILOR!

Iohannis NE SPUNE CĂ ȘTIE CĂ NU ȘTIE când se va încheia toată această mizerie de pandemie, dar că, oricum, totul depinde de noi!

DAR, DACĂ STĂM CUMINȚI, dacă ascultăm și executăm toate aberațiile guvernului său decise de el, vom ajunge la „o nouă normalitate, pentru că normalitatea normală de dinainte … ăăă … n-o vom atinge decât după destul de mult timp„. (citatele sunt din conferința de presă din 28 Aprilie 2020)

Fiind un președinte bun, cu grijă față de țară, dacă se vor constata și erori, „atunci când măsura se dovedește a fi fost proastă, să o putem lua înapoi”.

Președintele este sensibil cu țara care sărăcește cu fiecare zi de interdicții, cu economia care se prăbușește sub administrarea guvernului său. Dar, Iohannis ne liniștește pentru că „io sunt convins că demnitarii vor înțelege că solidaritatea este importantă și în politică, și vor acționa ca atare.” (și în timp ce spune asta, râde ca prostul!)

Da! „România a reacționat la timp și a reacționat proporțional și potrivit. Guvernul a făcut o treabă foarte bună aici„, ne asigură Iohannis în timp ce românii reiau drumul sclaviei moderne!

Președintele Iohannis ne spune că totul merge bine, că totul este bine, că totul va intra într-o nouă normalitate care nu va mai fi la fel de normal ca aia pe care tocmai ne-a fost interzisă și în care oricum se trăia prost!

Și ne mai spune ceva, președintele Iohannis. Că fiecare este pe cont propriu, că statul pe care el îl conduce nu este resposabil de mare lucru, și că vinovați pentru toate pe care le trăiesc românii astăzi sunt mereu cei din trecut!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.