Prostul de ziua lui petrece, nu comemorează!

Când unul își permite să trateze cu atâta dispreț România, apoi înseamnă că țara asta dorește! Înseamnă că poporul român este mândru că, în sfârșit, cineva se află deasupra tuturor și se comportă ca atare: în bătaie de joc! Înseamnă că poporul este, finalmente, mândru și fericit!

De primul ales al poporului vorbesc, cel mai plin de toane, specialist în schimbarea datelor din calendar.

Pentru că era grăbit electoral, Iohannis a dorit să celebreze cei 30 de ani de la Revoluția din DECEMBRIE 1989, în MAI 2019. Pleznit peste mintea odihnită, Iohannis a renunțat.

Pentru că era grăbit să ajungă la Sibiu, dar mai ales pentru că era sâmbătă și era și ziua lui de naștere, Iohannis a marcat pe 11 Iunie evenimentele înregistrate în Piața Universității în 13-15 Iunie, în urmă cu 30 de ani!

Pentru că este obsedat să își impună ideile personale, semn al unui comportament maniaco-depresiv-compulsiv, Iohannis face din pandemia COVID-19 un argument de arest național, deși lumea se eliberează din eroarea globală.

Pentru că tace și acceptă absolut orice, concluzionăm că poporul este mulțumit, ba chiar îl adoră pe declasatul ajuns președinte al României. Iată dovada că istoria glumește mereu în grave erori și accidente, căci numai peste un popor prost și needucat, un idiot certat cu legea poate fi președinte adorat.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Prostul de ziua lui petrece, nu comemorează!

  1. marilenabara spune:

    De acord cu tot ce scrieti referitor la iohannis, dar cred ca gresiti in ceea priveste concluzia. Poporul roman nu este prost si needucat, ci doar „s-a fript cu ciorba si acum sufla si in iaurt”. Dupa 50 de ani de comunism, dupa o revolutie furata, dupa cateva mineriade, dupa alegeri prezidentiale grosolan masluite, dupa promovarea pilelor, curvelor si rudelor in functii publice, dupa calcarea in picioare a Constitutiei, chiar de garantul ei, dupa ce in mileniul al III lea se face puscarie politica in Romania si lista socurilor emotionale la care a fost supus acest popor de oameni buni poate continua, este, oarecum fireasca, lipsa de reactie. Totusi, la un moment dat, mamagila explodeaza. Asta uita toti cei care s-au crezut dumnezei pe acest pamant binecuvantat si blestemat ! Pana cand nu vom scapa de blestemul regilor daci tot asa vom trai!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.