Cât este procentul PNL la testele COVID-19?

De ce, în România, un test COVID-19 costă între 340 și 420 de lei (72-88 euro)?
Asta în condițiile în care, în China, testele se găsesc la prețuri cuprinse între 120 și 260 yuani (16-35 euro)!

De ce, în România, testarea COVID-19 este un proces secretizat, alambicat, profund viciat de mesajele grav confuze ale Grupul de Comunicare Strategică care ține de GUVERNUL PNL?
Asta în condițiile în care, în China, testarea este transparentă, se face în masă, țintit pe zonele cu infecții sau focar, sau la cerere!

De ce, în România, după mai mult de trei luni de haos medical și dictatură guvernamentală (Martie – Iunie), încă nimeni nu răspunde pentru evaziunea și fraudele grave cu bani publici derulate în numele epidemiei COVID-19 … niciodată declarate la nivel național?

COVID-19 | Despre incompetența și impostura autorităților de la București!

Pentru că procurorii sunt dirijați politic? Pentru că firele adevărului ar conduce la guvernul PNL? Pentru că ministrul Sănătății și Comandantul (?!?) acțiunii ar trebui reținuți de îndată?

Prin intermediul dezinformărilor și infracțiunilor promovate de Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului PNL, România este ținută în teroare și sub amenințare! Arestul general urmează, dacă Parlamentul se va transforma definitiv în anexă, aceea în care la casele mari de la țară se cres porcii!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România, România - China, Veşti din China și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.