Unde este Liviu Pleșoianu?

Unde s-a retras? De ce nu mai auzim cuvântul lui plin de luciditate, de curaj și de flacără puternic arzând pentru țară?

Am citit diverse năzbâtii despre Liviu Pleșoianu. Că ar fi fost amenințat, îndoit și forțat să se retragă și să tacă. Că i-a fost amenințată familia. Că are de ales între a continua lupta și a fi trecut brutal la tăcere. Că …

Eu cred că Liviu Pleșoianu este unul dintre românii care nu se tem, pentru că este cel care a dus în Parlamentul României și al Europei mesajul “OM NU BINOM!”

Știu că de o bună bucată de vreme, Liviu Pleșoianu lipsește din spațiul public.

În ultimul mesaj lăsat pe Facebook acum o lună și jumătate (6 Iunie), Pleșoianu spunea:

„Suntem puțini, al naibii de puțini cei care ne-am asumat public lupta pentru libertatea acestui popor, pentru rostul acestui neam. Sunt clipe în care, confruntat cu tonele de ipocrizie și mizerie politică, lipsă de caracter și interese camuflate în fraze frumoase, îți vine să-ți vezi de viața ta și să te detașezi. Dar nu poți, e ceva înăuntru care te macină, te îmboldește, te îmbibă de năzuință către un sens comun superior … (…) Cine vrea să bea aceeași apă statută, din carafa acelorași politicieni care și-au bătut de atâtea ori joc de încrederea acordată prin vot, să o facă. Eu nu am nicio legătură cu asta.”

Și mai spunea Pleșoianu că foarte cudând va lansa „o platformă, un ciorchine de rosturi pentru neamul meu. Cine va dori să se alăture e bine-venit. Fie să FIM, ROMÂNI LIBERI!

E mare nevoie de mințile și vocile lucide ale țării, e nevoie acută ca acea mână de oameni vii, onești, LIBERI, să se ridice deasupra orgoliile personale și să strângă rândurile! Să adune lângă ei românii. Să reaprindă speranța în România!

Se naște un lider, TICĂLOȘILOR!

Unul dintre românii asumați de care poporul are nevoie este Liviu Pleșoianu!
Un altul, am spus-o de curând, este Dan Chitic și cei care au fost alături de el în Piața Victoriei.
Mai sunt și alții, tăcuți, poate temători. Dar știm cu toți că sunt și că nu așteaptă decât un semnal pentru a pune în mișcare masa tăcută.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Unde este Liviu Pleșoianu?

  1. neicaion spune:

    Tot pentru Pleşoianu; https://www.youtube.com/watch?v=3_dNgKmG6E8 Decebal către popor, George Coşbuc.

  2. Democratu' spune:

    Liviu a făcut greseala sa scoată capul și să-și arate intenția de a candidat, mult prea devreme. In acest timp serviciile l-au pus cu botul pe labe.
    Acum este cumințel.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.