Mă tem că, Dan Barna a fost clonat!

Nimic nu mai regăsesc din luciditatea, rațiunea, omul de acum 15-20 de ani!

Păi cum, Dane? Cum?

Incompetentul impostor #VladVoiculescu demolează sistemul sanitar din România și evacuează românii din spitale #noaptea_ca_hoții, iar tu o dai pe 30 de ani de istorie? Te-ai tâmpit?

Dan Barna de azi este rupt de realitate! Este încorsetat până la sufocare de lozinci, șabloane și propagandă euroatlantică, fără pic de legătură cu România reală!

Dan Barna a ajuns în situația în care nu mai realizează că el cu aliajul #USRPLUS, din banda lui #DacianCioloș, reprezintă cea mai dură și mizerabilă lovitură dată României!

Pentru că ei sunt „speranța și viitorul” (?!?) care lasă România fără ultima brumă de bun simț, cultură, istorie, morală și … educație!

Nu contenesc să fiu surprins de evoluția omului simplu până la „păluga proastă”, „tăntălăul fricos și laș” dar cu bun simț, care astăzi s-a transformat într-un inconștient, dominat de prejudecăți, dublă măsură și o sinucigașă incapacitate de a observa realitatea.

Realitatea care ne arată că #USRPLUS, de la #Barna, la #Ciolos, de la #VladVoiculescu, la #Năsui & Co., sunt toți trădători și vânzători de țară!

Ce îi deosebește de #PSD și #PNL? Dezinteresul total față de români și România! Singura lor prioritate este propria persoană, eventual grupare, dar nu înainte de a servi INSTERESELE STRĂINE ÎN ROMÂNIA, pentru care au fost plantați, finanțați și sunt susținuți din exterior, la concurență cu Iohannis și cealaltă gașcă!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Mă tem că, Dan Barna a fost clonat!

  1. Gaspar Emanuela spune:

    Mulțumesc mult pentru explicațiile pe care le aveți pentru ce trăim ! Nu suntem acolo,, sus ,,iar televiziunile noatre sunt partizane . Nu au niciun interes să ne limpezească mințile . Și dacă ne-ar limpezi cineva , ce am putea face ? Ne-am înstrăinat mai mult ca niciodată și este bine că ne vedeți de departe români !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.