Cine îi dă dreptul anti-românului Muraru să ne cearnă istoria, și valorile, și morții?

Studiile pe care Alexandru Muraru își bazează frecventele salturi sinucigașe în ridicol, sunt secrete de stat. Dacă te iei după derapajele frecvente ale deputatului PNL, reprezentant special al Guvernului României pentru Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, te aștepți să vezi la fiecare colț de stradă din România grupări care pe lângă întrebarea: ești vaccinat, mă?, te întreabă și dacă ești evreu?

Dacă privești cu atenție acțiunile și ieșirile publice ale lui Muraru, nu este greu de observat că el este un autentic provocator, un permanent stimulent de iritare publică. Exact pe calapodul imbecililor lui Iohannis care din campania anti-pandemică și de vaccinare au făcut praf și pulbere, vinovat fiind, cine altul decât poporul român!

Voi fi tranșant și lipsit de nuanțe în ceea ce îl privește pe Muraru, o slugă a curentelor globaliste, al celor care îl mențin în poziții oficiale și îl promovează, un anti-român care își auto-alimentează mincinoasele preocupări zilnice!

Pentru cei care au rămas conectați cu detașare la realitatea românească, este evident că Muraru și fratele său Andrei Muraru – trimis Ambasador în SUA, sunt slugile perfecte într-o perioadă istorică dominată de impostori, repetenți, infractori și demolatori de mituri și personalități naționale, adică de liberali!

Alexandru Muraru este prototipul liberalului cîțist, remarcabil doar în relația slugă-Iohannis. Cel din urmă, probabil dintr-un complex de inferioritate etnică, este un alt avanpost al falsului anti-semitism românesc.

Când niciun lider al lumii, nici măcar al Israelului, nu s-a deranjat până la Malmo (Suedia), Iohannis și-a luat o nouă vacanță pe bani publici, pentru a participa la Forumul dedicat Comemorării Holocaustului și Combaterii Antisemitismului. Mai mult, în cadrul evenimentului, Iohannis a anunțat o serie de imbecilități la modă: premii pentru promotorii combaterii anti-semitismului, muzee și consorții de muzee pentru cercetarea și comemorarea Holocaustului. Și pentru că vorbele goale consumatoare de resurse bugetare de stat trebuie să aibă un moț, Iohannis a-a lăudat lumii cum România are o “Strategie națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură”!

Cum și când a ajuns România centrul mondial al pericolului anti-semit?

Cine este interesat să promoveze această formă de terorism social anti-național, știm. În România sunt actualii idioți utili: Iohannis, Muraru și PNL-ul slugarnic-cîțist!

Ce nu observă Muraru este că principalul subiect “anti” al zilelor noastre este iohannism-liberalismul, fenomen cu tendințe acutizate pe care frustratul intelectual caută să îl acopere cu inexistentul fenomen anti-semit românesc în secolul XXI!

Sunt românii mai anti-semiți decât evreii? Decât germanii, ungurii sau americanii? Cum se stabilește asta decât prin false și obsesive declarații lansate de efemeri oficiali ai statului român?

Ca și cum nu este suficient că România finanțează de la bugetul public un individ de nivelul lui Alexandru Florian, avem de respins și pus la punct încă o lepădătură politică: Alexandru Muraru! Un politruc parvenit pe bază de limbi cu ștaif la școala politicii corecte, unde și-a luat doctorat în anti-românism, care vine să ne cearnă și istoria, și valorile, și morții!

Am prieteni evrei, în România, în Israel și chiar în China. Un argument pentru a înțelege sensibilitățile israelienilor, inclusiv pe temele Fâșia Gaza și relația cu Palestina, pe care frecvent am discuții și deloc în stilul balet.

Dacă în România există cazuri de anti-semitism acestea trebuiesc privite individual, necum ca un fenomen național, necum ca un proiect de țară din care nu se poate ieși, aidoma falselor obsesii homofobe transformate în circ, spectacol și program politic impus!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Multilateralism ... în doi, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cine îi dă dreptul anti-românului Muraru să ne cearnă istoria, și valorile, și morții?

  1. GigiStan spune:

    Pune un prost la bariera si l-ai facut imparat. Da-i unui idiot o functie si ingamfarea este peste masura.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.