Cazul Iosefina Pascal. PSD-PNL nu suportă realitatea și criticile!

Am aflat cu surprindere că sub noua guvernare a președintelui Iohannis, jurnaliștii incomozi sunt luați cu mascații. Cazul Iosefina Pascal arată că PSD și PNL nu suportă realitatea, adevărul, critica. Și mai arată că sub un guvern cu premier cu grad de general, societatea românească trebuie să treacă la ordin și executare. Inadmisibil!

Totul pentru că mașina Însărcinatului cu Afaceri al SUA în România, aflată în curtea Parlamentului, a fost vandalizată! Poliția lui Bode, Ciucă, Ciolacu și Iohannis, a primit ordin să găsească urgent vinovații!

„Sper să nu simțiți niciodată, dar mai important, sper să nu simtă niciodată familiile dumneavoastră, vreodată, o asemenea frică, teroare, amenințare”, a declarat Iosefina Pascal după experiența trăită în seara de 21 Decembrie 2021, zi în care au fost marcați 32 de ani de la Revoluția din 1989.

Din relatarea făcută în sediul Poliției, în prezența Av. Dan Chitic, și în live-ul pe Facebook, reiese că Iosefina s-a trezit cu forțele de ordine la ușa apartamentului, la ora 21.45, când familia se pregătea să se pună la odihnă.

A fost luată din casă de doi polițiști în civil care nu s-au legitimat, de un polițist în uniformă, în timp ce alți doi polițiști așteptau la întrarea în bloc: unul în uniformă specială de intervenție, altul în uniformă.

Cinci angajați ai Poliției, care trebuie să asigure ordinea publică, s-au deplasat pentru a aduce la sediu o femeie pașnică, un jurnalist. Atenție: FĂRĂ MANDAT!

În sediul secției 18 de Poliție din București, i s-a întocmit un proces verbal care nu i-a fost prezentat, fiind acuzată verbal de producerea de infracțiuni informatice, tranzacții fictive online, și de participarea la protestul de marți, de la Palatul Parlamentului din București.

Se știe că Iosefina a fost prezentă la eveniment în calitate de jurnalist, de observator al protestului, nu de organizator, participant sau autor al vreunei infracțiuni constatate de organele de ordine.

Prin urmare, avem o probă a faptului că Guvernul Ciucă a trecut la intimidarea și amenințarea prin presiuni directe a vocilor incomode, a celor care pun întrebări, aduc argumente și cer explicații pentru gravele derapaje de la democrație!

În modul cel mai securist, poliția aflată în subordinea ministrului Lucian Bode (PNL) a ridicat de acasă un jurnalist, fără să ofere nici cea mai mică explicație!

În modul cel mai dictatorial, sub guvernul generalului Ciucă (PNL), un jurnalist este intimidat și săltat cu mascații!

În modul cel mai mizerabil, în nou guvernare a președintelui Iohannis, PSD-PNL readuce România în perioada abuzurilor la adresa libertății de exprimare!

Așa cum a declarat Av. Dan Chitic, împotriva polițiștilor și mascaților care au executat o misiune sau un ordin abuziv vor fi făcute plângeri penale.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cazul Iosefina Pascal. PSD-PNL nu suportă realitatea și criticile!

  1. doina0034gmailcom spune:

    MULTUMESC MULT ,PENTRU ARTICOL !TOTUL ,ABSOLUT TOTUL ESTE ADEVARAT!

  2. Marian spune:

    Ana Pauker zambeste de sub tzarana !

  3. Doina Munteanu Pothoven spune:

    Tare mi-e frica sa nu-i insceneze si avocatului Dan Chitic ceva, ca sa-l elimine din viata publica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.