Legiunile din presa românească împotriva lui Simion!

Demenți! Asta sunt toți cei din presa de la București care, de câteva zile, alernează propaganda anti-rusă, cu un nou fals de dimensiuni DIGItozaure. Proștii din presa românească nu au aflat că cea mai bună propagandă este propaganda negativă, trambulină pentru liderul AUR, George Simion, de care se încearcă lipirea etichetei de legionar. Vorba maestrului Ion Cristoiu: „Să te ferească Dumnezeu să facă propagandă pentru tine proștii!”

Lipsiți de educație, lipitorii de etichete îl confundă pe Simion cu borcanele de 800 de grame în care poți pune murături sau magiun, după cât a citit fiecare. De aici confuzia, proasta alăturare din mintea smintiților, care au impresia că fac presă promovând falsul grosier: Simion-Codreanu, AUR-legionari.

Anunțul făcut de Simion face parte dintr-o campanie de marketing în beneficiul partidului pe care îl conduce. Dacă la nuntă vor fi câteva zeci de mii de oameni în ie, cu Tricolorul României, imaginea va fi spectaculoasă, cu un impact considerabil pe termen lung, în plan electoral. De aici și comportamentul isteric al executanților din presa la ordin.

Lui Simion îi poți reproșa multe. Tinerețea îi este scuză, în timp ce iubirea de țară îi este un argument imposibil de combătut. La Simion nu găsești masca ridicolă purtată până la confuzia cu trădarea națională devenită simbol la PNL, PSD, USR, UDMR.

Apoi, AUR are legătură cu Mișcarea Legionară tot atât de mult cum au Iohannis, Ciucă și Ciolacu, atunci când merg să facă o poză la ceremoniile de Ziua Națională. Zero!

Totuși, în presa românească și politica de la București, controlate de minți întunecate, este la modă să derapezi pe marginea legionarismului din AUR. A fi activist ortodox, a fi naționalist, patriot, critic-occidental, nu este permis românilor! Peste toate este pusă eticheta „antisemit”, pentru că rezonează scurtcircuit în mințile proștilor.

Te uiți la propaganda imbecililor, la liota de instituții conectate la bugetul statului: ONG-uri, instituții media, și ai impresia că România este un pericol planetar la adresa evreilor: FALS! Totul este o propagandă idioată din care o mână de scursuri morale extrag beneficii, făcând deservicii naționale, cu acordul președinției și guvernului României, principale slugi la porțile străine care comandă aceste aberații!

Prin urmare, încercând să prevină o avalanșă de simpatie, legiunile din presa românească au fost asmuțite împotriva lui Simion! De ce? Pentru că AUR este, astăzi, partidul parlamentar ce mai reprezentativ pentru români, așa cum sunt românii, nu așa cum se dorește să fie: educați după modele și interese străine.

Asta este adevărata problemă care frământă cu precădere slugile din PNL și PSD, direct amenințate de ascensiunea AUR. Acesta este motivul pentru care George Simion este atacat permanent, etichetat, vânat permanent, pentru că odată liderul doborât, de cele mai multe ori, turma se împrăștie.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, EU Centrală şi de Est, Europa, Multilateralism ... în doi, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Legiunile din presa românească împotriva lui Simion!

 1. Anonim spune:

  „Cred că aș căpăta o firavă – repet, firavă – încredere în acel politician/partid care ne-ar elibera de UE și NATO, care ar trece în proprietatea statului TOATE activele de interes strategic ale României […]” – cred ca faceti o greseala de logica… pentru ca NU un politican poate face asta ci NOI trebuie sa cerem asta politicienilor. Cat timp acest „noi” nu exista nu puteti avea asteptari de la un politician. Daca liderii Ungariei, Serbiei chiar ai Poloniei si ai Cehiei fac anumite lucruri, asta se datoreaza faptului ca reprezinta curente de gandire puternice din tarile lor… Calin Georgescu, persoana care a apartinut intrinsec sistemului prin functiile pe care le-a avut mie personal nu imi inspira incredere. Dar e doar o parere personala !

  • Stimate domn, NU v-am solicitat părerea, prin urmare nu mă interesează s-o știu!

   Într-altă ordine de idei, NU se poate cere politicienilor să te reprezinte și să-ți reprezinte interesele, câtă vreme ei practică o formă de guvernare (democrație, zice-se-ar) neparticipativă și sunt desemnați direct de corporatiști, de ONG-urile acestora și de serviciile altor state. Aveți impresia că România este Elveția, în care să se practice democrația participativă? Ați remarcat dumneavoastră cumva persoane valoroase, lăudabile, pe listele de partid? Cu vreun trecut profesional sau chiar academic – de ce nu? – transparent? Ați băgat de seamă cumva, în cei aproape 33 de ani de la lovitura de stat din decembrie 1989, că la schimbarea politicienilor s-au schimbat și politicile acestora? Că au devenit responsabile? Prin urmare, unde se manifestă fractura mea de logică??? V-am răspuns și la subiectul, „noi nu existăm”, dacă sunteți sprințar de minte și citiți printre rânduri.
   Veniți aici cu truisme doar pentru că sunteți susținător AUR, pricep aspectul, dar simpatiile personale NU vă oferă dreptul să-mi judecați mie opiniile!!! Chiar dacă sunt COMPLET diferite de ale dvs!

   Cât despre dr. Călin Georgescu, îi admir rafinamentul intelectual și acuratețea exprimării. Îl admir, pentru că-i singurul cu un proiect de țară VIABIL! În rest, poate fi INCLUSIV un exponent al budismului și al lui Buddha însuși, pentru mine NU are relevanță. Îmi plac oamenii deștepți, asta e! Împușcați-mă! 🙂

   V-aș recomanda, totuși, ca data viitoare, când mai veniți pe secțiune ca să să depuneți eforturi spre a emite teorii fanteziste, să vă referiți strict la articol, nicidecum la comentariile mele. Pe aici, mă relaxez scriind, n-am intenția să promovez nici idei pe placul tuturor, nici să-mi transform frazele în teze de doctorat! 🙂

   Mai lansez în spațiul public un anunț: nu reprezintă scopul vieții mele să-ndrept toți cocoșații, nici să răspund celor care practică bullying-ul camuflat! Este ultima oară când îmi mai consum energia și puținul timp liber ca să răspund cuiva! Indiferent de conținutul comment-ului – pozitiv sau negativ! Sănătate tuturor!

   • Anonim spune:

    D-na NU este blogul dvs. asa ca recomandarile dvs. sincer nu au nici o valoare pentru mine. Doar domnul Tomozei este indrituit sa faca asa ceva ! Din moment ce scrieti aici – un spatiu public ! – va puteti astepta si la reactii, deci, cand eu voi considera ca gresiti, voi afirma acest lucru ! Si apropo, daca dvs. credeti ca in Elvetia este democratie (mai ales participativa !) ei bine, mi-ati inveselit ziua…. Nu d-na, dupa parerea mea, in Elvetia este doar un simulacru de democratie si daca studiati parcursul Elvetiei din ultimii 30 de ani, poate veti intelege acest lucru. Aceasta este parerea mea, despre ce ati scris dvs., ma scuzati … am voie sa exprim o parere despre ce scrieti dvs. pe blogul domnului Tomozei ?!

 2. Sincer, NU îmi place AUR, iar Simion prin comportamentul și prin afirmațiile sale demonstrează că tot un apropiat al galeriilor de fotbal rămâne! Este evident, că AUR continuă să existe ca un partid fabricat de sistem, spre a-i deturna pe naționaliștii reali și conservatori de la adevăratele probleme ale țării. Consider, că modul cum sunt percepuți partidul cu Simion în frunte diferă complet de realitatea AUR. Nu am remarcat proiecte de țară și nici soluții constructive la grupul lor parlamentar, adică la Târziu, Simion, Tănasă și Lavric! Ceilalți, care-i precedă NU merită nici măcar menționați! Sunt semidocți, teribil de slugarnici, haimanale! Fapt care-mi dovedește, că liderii lor primesc „mutările” importante tot la mapă, exact ca și ceilalți neisprăviți din partidele vechi. Din păcate, tânărul Simion și liota susținătoare nu-s capabili să treacă de la 5 lozinci favorabile la altele 50 total nefaste. Reprezintă un alt partid-balama necesar să justifice venirea lui Geoană la președinție și formarea unei coaliții între celelalte formațiuni politice pentru guvernare. În fond, „parcursul euro-atlantic” trebuie să se mențină nealterat și mai ales consolidat de calitatea de-a dispune LIBER de propria soartă, de neatârnare. Nu mai amintesc aici că deputații AUR au votat (alături de celelalte partide care oricum au ajuns să mimeze democrația, iar noțiunea de românism le-a fost și le este complet străină) legea discriminării, impusă de UE și îndreptată împotriva acelor cetățeni care resping normele infecte ale LGBTQ și fac distincția clară între „imigranți” (vai, săracii!!!) și invadatori!
  Nimic și nimeni nu mai prezintă capacitatea de-a convinge electoratul, că există o șansă minimă de redresare a situației în care se zbate România! Observăm cu toții ceea ce se petrece în plan internațional, iar politica națiunii trebuie judecată prin prisma acestor evenimente. Nu putem extrage România din malaxorul faptelor de mare ori de mică însemnătate. Toate se îndreptă către același punct, toate converg, indiferent de importanța lor. Nici nu ne putem teleporta într-altă galaxie și să revenim atunci când se vor instala vremuri mai bune. V. Putin a avut nevoie de peste 20 de ani să redreseze Rusia, să-i recapete prestigiul și influența în arena internațională. Același V. Putin a eliminat corporațiile din țara sa și a naționalizat resursele. Și-a întărit rubla în aur, a știut să-și țină-n frâu oligarhii, a încheiat o mulțime de acorduri comerciale cu China, s-a poziționat perfect în toate inițiativele și proiectele ei de dezvoltare. Chiar dacă sunt interese la mijloc! În fond, NU în politică se leagă prietenii adevărate, ci în tranșee! Să mai continui cu exemplele? Nu cred! România „crește” în cadrul serviciilor de intelligence vreun astfel de patriot? Mai bine zis, mai deține țara asta vreun „spațiu” suveran în care poate să înfăptuiască acțiuni de durată și-n beneficiul ei? Îndoi-m-aș!
  Cred că aș căpăta o firavă – repet, firavă – încredere în acel politician/partid care ne-ar elibera de UE și NATO, care ar trece în proprietatea statului TOATE activele de interes strategic ale României, care l-ar exclude pe matusalemicul Isărescu de la BNR și-ar repatria rezervele de aur ale României cărate prin băncile Rothschild, care i-ar scoate pe yankei și pe toți ceilalți alogeni cu baze, scuturi, junk-uri tehnologice militare, cu fetițe și fundițe, cu cățel și purcel și cu ce Dumnezeu s-au mai pripășit pe aici, care ar veni cu investițiile chineze și rusești de mână și le-ar prezenta populației cu subiect și predicat!!! Da, vor fi alte generații sacrificate, dar măcar românii adevărați, iubitori de neam și glie vor învăța ceva din toate greșelile înaintașilor de maniera să NU le mai repete! Până când nu se vor întâmpla toate acestea, încrederea mea DEPLINĂ va fi doar pe verticală!!!
  Ca o completare măruntă, nesemnificativă, îl admir pe dr. Călin Georgescu, dar nicidecum din poziția de politician!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.