China a lansat canalul online “Panda TV”

Panta TV 2China a lansat un program TV online (iPanda.com)care permite utilizatorilor de internet din întreaga lume să urmărească Live, 24 de ore din 24, viaţa urşilor panda gigant din rezervaţia Chengdu, provincia Sichuan.

Realizat în colaborare cu Fundaţia pentru cercetare şi reproducţie a urşilor panda gigant, China Television Network (CNTV) a instalat 28 de camere de înaltă definiţie în cinci dintre grădinile rezervaţiei, pentru a înregistra activităţile de zi cu zi a peste 80 de urşi.
În timp real, cei care accesează programul TV on line pot alege dintre cele 11 camere care surprind cele mai bune imagini cu urşii panda. Saitul oferă servicii în limba chineză şi engleză despre urşii panda gigant, una dintre speciile ameninţate cu dispariţia.
Aproximativ 1.600 urşi panda mai trăiesc în sălbăticie, cu precădere în munţii din Sichuan, din care peste 300 trăiesc în captivitate.
Canalul tv online poate fi urmărit AICIPanta TV 3Panta TV 1

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Descoperind China, Din presa chineză, Ursul Panda, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.