Serie omagială dedicată celor 70 de ani de la victoria în războiul anti-japonez

70 de ani de la Victorie 1China a lansat o serie de timbre dedicată celor 70 de ani de la victoria în Războiul de rezistență împotriva agresiunii japoneze. Seria formată din 12 timbre şi o coliţă nedantelată va fi pusă în vânzare începând cu data de 3 septembrie a.c. când la Beijing este programată o paradă militară. (China.org.cn)

Relaţiile diplomatice chino-japoneze continuă să fie marcate de dispute istorice, China solicitând guvernului de la Tokyo să asume faptele din cele de-Al Doilea Război Mondial şi să respecte rezultatele negocierilor stabilite după încheierea conflagraţiei mondiale.

70 de ani de la Victorie 470 de ani de la Victorie 570 de ani de la Victorie 670 de ani de la Victorie 770 de ani de la Victorie 870 de ani de la Victorie 970 de ani de la Victorie 1070 de ani de la Victorie 1170 de ani de la Victorie 1270 de ani de la Victorie 1370 de ani de la Victorie 370 de ani de la Victorie 2

REFERINŢE >>>
XINHUA – David Iancu, medic român implicat în războiul chinez anti-japonez
Medicul român Bucur Clejan comemorat la Shanghai
O poveste a prieteniei chino-române a plecat spre Eternitate
Întâlnire emoţionantă cu doamna Zhao Jingpu

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Asia, Asia - Pacific, China, Comemorare 1945-2015, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.