Domnule Iohannis, „Colectiv” NU A FOST O REVOLUŢIE!

Iohannis la ColectivPrezenţa constantă a preşedintelui Iohannis, cu atitudinea fals cernită, la poarta crâşmei „Colectiv” din Bucureşti trădează psihologia infractorului care simte nevoia să revină la locul faptei, pentru a se asigura că nimic nu duce spre adevăratul autor. Niciodată nu vom avea probele care să arate că Iohannis şi cei care îi asigură sistemul au fost direct implicaţi în această tragedie, însă până şi cei mai înfocaţi susţinători ai actualului preşedinte pot înţelege cine este principalul beneficiar al evenimentului.

Politică pe cadavre carbonizate

În cele două luni scurse de la tragedie, preşedintele şi premierul său au depus eforturi susţinute pentru a acredita că evenimentul de la „Colectiv” este similar unei revoluţii. O imbecilitate care ne arată cât de conectaţi la normalitate sunt cei care fac echipă cu un preşedinte infractor. „Colectiv” nu a dus la schimbarea unui regim politic, ci a unui guvern cu un altul în cadrul aceluiaşi sistem de guvernare. Asta înseamnă succesiune, nu schimbare totală de regim aşa cum revendică termenul de revoluţie.

Falsa revoluţie de la „Colectiv” promovată de preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş este doar o parte dintr-un amplu proces de manipulare publică.

De două luni de zile, preşedintele Iohannis se hrăneşte din tragedia soldată cu peste 62 de victime. Schimbă guverne, impune haosul în sistemul administrativ, lecheii justiţiei executând arestări la comandă pentru a satisface nevoia publică de circ. Nimic, însă, despre adevărul de la „Colectiv”!

Are Iohannis mâinile murdare de sângele celor din “Colectiv”?

La două luni de la tragedie, nu au fost prezentate oficial cauzele care au condus la producerea în câteva zeci de secunde a câteva zeci de victime!

După ce a dărâmat propriul guvern, preşedintele Iohannis nu mai este interesat să aflăm cum a fost posibil ca în trupurile victimelor să fie prezent Acid Cianhidric, substanţă de luptă, specifică camerelor de gazare naziste!

Acid folosit de naziști, arma crimei din “COLECTIV”!

„Colectiv” este un accident în care mâna criminală nu poate fi exclusă din ecuaţie. Un accident în care corupţia clamată pentru ca DNA să intervină şi să ceară zeci de arestări nu este principala cauză. Se poate vorbi de o trădare instituţională la nivel de stat: de la preşedinte, la serviciile de forţă ale statului, pentru a dărâma un guvern. Însă, nicidecum de „corupţia care ucide”, aşa cum preşedintele şi premierul încearcă să acrediteze!

„Colectiv” este un accident în urma căruia procurorii şi poliţiştii criminalişti, nicidecum DNA, trebuie să afle şi să prezinte faptele petrecute în câteva zeci de secunde, soldate cu 62 de morţi şi alte zeci de victime.

Preşedintele se întoarce constant la „Colectiv”, la fel ca un criminal care revine la locul faptei! Pentru ce, domnule Iohannis, nu sunteţi dispus la mai mult de o poză regizată pentru a afla adevărul?

Nimic, despre părinții rămași după “Colectiv”

Pe tragedia victimelor şi familiilor rămase în suferinţă, Iohannis şi-a impus stăpânirea pe întreaga ţară, sfidând, odată în plus, propriile declaraţii electorale potrivit cărora nu este bine pentru România să se dea puterea unui singur jucător.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.