Politică pe cadavre carbonizate

INCENDIU - CLUB COLECTIV - BUCURESTIUn politician care se hrăneşte cu cadavre carbonizate este o existenţă în care matematica dă permanent rezultat minus, chiar dacă revoltele de azi din România sunt dirijate spre acel insipid executant „guvernul meu”. (Foto Mediafax)

Dacă protestele de stradă vor duce la căderea actualului guvern, ultimul care mai are ceva legături cu România, pentru a genera „guvernul meu”, tinerii revoluţionari lipsiţi de memoria istoriei vor avea două variante: fie să se trezească din hipnoză, fie să asume rolul de manevraţi politic ca dovadă că şi ei au avut ghinion.

Când un preşedinte încurajează protestele de stradă împotriva guvernului din propria ţară, într-un moment de extremă sensibilitate socială, acel preşedinte este un necrofag care zdrobeşte între maxilare ultima fărâmă de speranţă şi decenţă a României.

Decidenţii din ţara noastră, la fel ca şi cei din stradă, sunt prea tineri, prea lipsiţi de experienţă, de memorie, prea dependenţi de alţii pentru ca imaturitatea să nu fie uşor şi decisiv manipulată înspre ceea ce vor cei care nu au legătură cu România.

Nimic nu este mai dezgustător decât să vezi un individ care se hrăneşte cu cadavre carbonizate, inspirând impasibil mirosul dulceag al revoluţiilor imbecile în fruntea cărora se află de un an de zile. Necrofagul simte momentul prielnic al sentimentului de revoltă care nu poate fi ignorat, care poate fi exploatat politic. Necrofagul se ascunde sub haina liderului naţional, sub masca sistemului, sub litera legii sau a mesajelor seci, aidoma călăului care descăpăţânează fără să-i poţi vedea rânjetul de satisfacţie care umple golul de sub masca socială.

„Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mişcare de stradă, care vine din dorinţa oamenilor de a le fi respectată condiţia şi demnitatea. Am înţeles că se cere şi se aşteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-şi asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă”, susţine Klaus Iohannis din birourile guvernării Facebook.

Pe Facebook s-a declanşat din nou urgia manipulărilor groteşti generatoare de ură, cât mai multă ură, încât judecata şi măsura nu mai au loc nici cât pentru o necesară respiraţie. Se sufocă România în prostie, iar asta place teribil necrofagului social care într-o zi de doliu național face poze la locul cadavrelor carbonizate, cu mirese şi petreceri aniversare în familie. Din nou, suntem la câţiva paşi de haos …

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

19 răspunsuri la Politică pe cadavre carbonizate

 1. Pingback: Are Nazi KlauSS Iohannis mâinile murdare de sângele celor din „Colectiv”? | Octavpelin's Weblog

 2. Pingback: Nici măcar demisia de onoare nu vă mai poate fi de folos! | Octavpelin's Weblog

 3. Pingback: Are Iohannis mâinile murdare de sângele celor din „Colectiv”? | Octavpelin's Weblog

 4. Pingback: HERR JOHANNIS,”COLECTIV”,NU A FOST O LOVITURA DE STAT,SCUZE REVOLUTIE?” | Octavpelin's Weblog

 5. Pingback: ROMANIA NORMALA ,NU UITA.”ARE JOHANNIS MAINILE MURDARE DE SANGELE CELOR DIN”COLECTIV?” | Octavpelin's Weblog

 6. mariana spune:

  Ati pus punctul pe „i’ stimate reporter, iar discutiile legate de articol demonstreaza de ce romanii nu vor fii niciodata o natie ‘cerebrala’ ; cand se duc la vot NU VOTEAZA PENTRU CINEVA ,pentru ca au incedere, pentru ca i-a convins, pentru ca l-au verificat, CI VOTEAZA IMPOTRIVA CUIVA!!! Chiar nu va aduceti nici unul aminte ca dl IWK era in plin proces de incompatibilitate cand a candidat??? Cum ati admis asa ceva???!!! S-a amanat hotararea pana s-a aflat rezultatul alegerilor 🙂 🙂 🙂 Caracterul omului se vede in situatii de criza ; ce fel de om este acela care profita de o nenorocire??!!! Care manipuleaza masele deja bulversate de nenorocire pentru a-si atinge scopul???!!! va amintiti vorbele lui? : „TREBUIA SA MOARA OAMENI PENTRU CA GUVERNUL PONTA SA-SI DEA DEMISIA”!!! iNGROZITOR, aceasta replica ma duce automat cu gandul ca de fapt….nu a fost un accident la COLECTIV…Imi pare rau pentru noi toti…dar cu stilul nostru de a gandi si cu usurinta cu care suntem manipulati ….deja ne-am semnat condamnarea la disparitie….

 7. tomabiolan spune:

  … probabil nu ai inteles ca activitatea pe care o fac jegosii aia prin parlament/guvern/senat poate fi facuta de oricine, nu ai nevoie de cine stie ce pregatire, e nevoie doar de bun simt.

 8. Alex spune:

  Nu incurajez golania dar nici hotia si furtul. Cea ce a facut Ponta au facut si Boc si Tariceanu Roman etc de 26 de ani aproape toti ne-au furat in fiecare zi. Nu incurajez protestele de strada dar nu incurajez nici hotia asa ca voi alege raul cel mai mic. Sa protesteze pe prostul de Ponta l-am vazut vreau sa vad si alte mutre noi.

 9. Radu spune:

  Deci, daca asculta un ales de vocea strazii, greseste. Bine, bravo, „tovarase”!!!

  • Dan Tomozei spune:

   Considerați că cele câteva zeci de mii de oameni din stradă reprezintă întreaga voință a electoratului României? În mod evident, nu! Dar, dacă vreți să amestecați lucrurile, pot fi și tovarăș cu cei care abordează cu maximă seriozitate realitatea, nu doar secvențial și în diagonală.

 10. picatura spune:

  iertata-mi fie lipsa de experienta si frageda tinerete, ce alta solutie logica si de bun simt intrevedeti, stimate domn? caci o tranzitie fireasca, in care vechea garda e inlaturata natural prin substitutie de-a lungul timpului, nu si-a avut locul, pana in acest moment. o hiena flamanda a succedat unui lup harsit. asta e tabloul exact al situatiei curente. solutii!!!! caci de scris…scrieti amarnic de cursiv. solutii??? ceva cu logica si bun simt rogu-va! caci de critici sterile mintile-mi sunt plictisite deja.

  • Dan Tomozei spune:

   Una dintre „soluții” ar fi fost renunțarea PSD la guvernare, imediat după alegerile prezidențiale din noiembrie trecut (așa cum am scris la vremea respectivă). Nici acum nu este târziu, chiar dacă nu pun renunțarea în legătură cu strada din ultimele zile. O soluție necesară este asumarea totală a deciziilor economice interne și externe, fără filtrarea FMI și UE care produce presiune nu doar politică, ci mai ales social-conomică în buzunarul românului. O alta ar fi activarea serviciilor de forță ale României în slujba României, nu în slujba liderilor efemeri.
   Înțelegem amândoi că nu facem decât să chibițăm și să refulăm, cum la fel de bine știm că România a ajuns unde este astăzi exclusiv lipsei de libertate în deciziile interne, ca formă de parteneriat cu democrațiile avansate!

 11. miron spune:

  Nu tot oamenii i-au cerut sa iasă ???? Dacă nu ieșea vai președintele doarme. …daca iese profita. ….popor ipocrit

 12. miron spune:

  Maria tu ai creier de porc sa înțeleg. ….

 13. Gina spune:

  Nu pot sa citesc pana la capat articolul. Este evident din ce parte bate vantul tau!

 14. Dobrescu Iacobina spune:

  fara comentarii….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.