TOȚI AMERICANO-EUROPEANO-STALINIȘTII DIN „GUVERNUL MEU”!

Raluca Pruna, ministrul roman al JustitieiCum este posibil ca un angajat al UE, membru al unui guvern european să declare că drepturile sunt un lux? „Cu o urmărire penală și o combatere a infractionalității slabe, discuția despre drepturi e un lux teoretic”, spune doamna ministru al Justiției din România, Raluca Prună (foto), în timp ce poporul șade binișor așteptând primăvara!

Pretențiile de normalitate sunt nejustificate atunci când un ministru dintr-o țară democratică promovează și susține inițiative legislative anticonstituționale care, peste toate, vizează obstrucționarea Justiției și limitarea drepturilor și libertăților. Ce fel de oameni, de funcționari, sunt promovați de Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii câtă vreme prezintă mentalități dictatoriale?

Nu cumva acest tip de discurs nedisimulat revelează RMN-ul programului stabilit pentru Europa de Est, impus de o vreme de cei care au fost crescuți, educați, finanțați, spălați pe creier până au ajuns să confunde democrația cu dictatura, dialogul cu sfidarea, bunul simț cu cea mai josnică atitudine? Fără umbră de îndoială, slugile guvernului Cioloș reușesc tot mai greu să își controleze frustrările. Însă o fac pe spatele României și românilor, fără să plătească pentru gravele erori de guvernare, cu efecte dezastruoase în plan economic și social!

Ministrul Prună nu este un accident! Este o probă a erorilor succesive care s-au aflat la conducerea României, căci numai zilele trecut, patroana spirituală a ministrului, Monica Macovei, declara că „într-o țară în care criminalitatea este ridicată, drepturile omului nu pot fi exercitate pe deplin”. Macovei este europarlamentar! Iată ce înseamnă să vină o revoluție, iar odată cu schimbarea regimului dictatorial să nu fie schimbate și apucăturile de procuror comunist, implicat în mineriade!

Profesorul Iohannis şi guvernul său scuipă Istoria Românilor!

În România se reinstaurează dictatura, se readuc la putere serviciile de tipul siguranței, se calcă în picioare drepturile elementare ale omului. E bine, bine, e foarte bine! Fiecare om, fiecare țară, are exact atât cât pricepe, vrea și merită, pentru că:

„Atribuirea calităţii de organ de cercetare penală specială Serviciului Român de Informaţii conduce la pierderea tuturor progreselor înregistrate în ultimii 26 ani împotriva concepţiilor şi practicilor unui stat totalitar, cum a fost cel anterior anului 1989, întemeiat pe organe de forţă”, susține Asociația Magistraților din România.

REFERINȚE >>>
Când devine slogan politic, CORUPŢIA UCIDE!
Iohannis: Al doilea autodenunț public. Pe când demisia?
DNA România, marketizarea regională a modelului american

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.