Sub acoperire, tehnocraţii sunt geniali. Individual sunt nemernici!

Guvernul tehnocratilor europeniPriveşti „guvernul meu”, cel cocoţat pe cadavrele de la „Colectiv” şi agăţat pe cadavre de bebeluşi, un guvern al unui preşedinte lipsit de măsură şi decenţă. Privești, dar vezi tot mai puţin un guvern legat de România reală. Peste toate, tronează DNA, instituţia „bau-bau” din ţara est-europeană, soluţia care curăţă definitiv orice speranţă pentru normalitate și lucru bine făcut pentru țară.

Prin preşedintele Klaus Iohannis, României i s-a plantat un guvern caracterizat de o mizerabilă impostură, pentru care girează şi morţi, şi economie, şi sănătate, şi educaţie … tot, absolut tot! Este şi asta dovadă a faptului că „guvernul meu” este de fapt guvernul altora, în faţă căruia nici măcar el, preşedintele facebook-turist nu are un cuvânt de spus, până când nu primeşte textul în plic.

Popor de slugi, privești pasiv la sfârtecarea României!

Câtă vreme au fost sub acoperire, pierduţi în masa de funcţionari europeni, tehnocraţii purtau aura genialilor purtători de soluţii decente. Însă, odată ce au fost scoşi din mulţimea amorfă, tehnocraţii guvernului Cioloş se dovedesc, individual, unul după altul, că sunt nişte nemernici, nişte mercenari blestemaţi să poarte o ură feroce la adresa românilor.

„Guvernul meu” a devenit o administraţie detestată, în care tehnocraţii şi-au dovedit incapacitatea, superioritatea sfidătoare în faţa legii şi bunului simţ. Este o lecție despre falsul parteneriat pe care România îl are cu UE și SUA.

Justiţia, Sănătatea, Educaţia, Munca, Internele, Apărarea … rând pe rând, ministerele de bază ale unei societăţi s-au prăbuşit sub conducerea unor tehnocraţi care odată ajunşi în guvern se dovedesc imbecili. Or fi ei capabili pentru posturile de la Bruxelles sau din multinaţionale, unde execută comenzi care nu necesită prea multă înţelepciune, însă în posturile guvernamentale se dovedesc imbecili, sfidători, impostori!

Profesorul Iohannis şi guvernul său scuipă Istoria Românilor!

Se moare sub conducerea ta şi nu ai nicio tresărire ca ministru al Sănătăţii, distrugi firme româneşti şi nu ai nicio reţinere ca ministru al Agriculturii, calci legea în picioare şi eşti încă ministru al Justiţiei, promovezi eliminarea istoriei, limbii române, limbii latine, a fizicii şi chimiei din cursurile elementare şi spui că eşti ministru al Educaţiei, sfidezi Parlamentul cu absenţe repetate din scaunul de ministru al Muncii etc. Numai un guvern compus din mercenari, răspunzători în faţa străinilor, îşi poate permite aşa ceva! Peste toate, tronează DNA, instituţia „bau-bau” din ţara est-europeană, soluţia care curăţă definitiv orice speranţă de normalitate.

Şi, în acest timp, umbrit de doamna-i obsedată de imagine, preşedintele Iohannis analizează, aşteaptă, transcende impostura spre o altă … plimbare în străinătate.

REFERINȚE >>>
Când devine slogan politic, CORUPŢIA UCIDE!
Iohannis: Al doilea autodenunț public. Pe când demisia?
DNA România, marketizarea regională a modelului american

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Sub acoperire, tehnocraţii sunt geniali. Individual sunt nemernici!

  1. Józsa János spune:

    Ce limba latina oameni buni? 60% a limbii asa zisa romana este de origina slava, numai 30% este de origine latina, 5% este de alta.
    Saracul de Balcescu scrie: „Mulțime de ieniceri și arendași turci, de la care ei luaseră bani în camătă pentru cumpărarea domniei, îi însoți în țară. Spre a se despăgubi de banii lor, unii din turci luară în arendă dăjdiile publice, alții umbla cu dăbilarii domnești pentru strângerea dăjdiilor, alții ținea drumurile și prăda pe neguțători, și toți, răzlețindu-se prin toate unghiurile țării, jăcuia și chinuia pe bieții țărani, despuindu-i de tot ce avea, rușinându-le muierile și fetele de față cu dânșii și răpindu-le al zecelea din feciori, spre a-i pregăti a recruta ienicerimea. Însuși boierii și giupânesele lor nu era scutiți de omor și siluire.” deci? Mai mult turci sunteti, nu latini oameni bun!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.