Popor de slugi, privești pasiv la sfârtecarea României!

TricolorSă taci, să cauți să te detașezi, să scotocești de nebun, în zadar, după o rază de lumină, după un pas înainte făcut după nevoile acestui neam, dar cât să poți să mai accepți noroiul în care te-au adus toți cei care-ți bagă viața și fiecare clipă în mizerie? Cât să mai accepți că rolul de sclav îți aparține mai mult decât țara ta, bogățiile pământului tău, istoria ta și toți erorii și strămoșii care au murit creștini și demni? Cât poți să mai înduri, popor român, înghițind răul fără margini al celor care te conduc spre dezastru?

Cu ficare zi ce trece, România este sfârtecată și jupuită de viu, îi sunt decapitate, rând pe rând, principiile, istoria, credința, educația, onoarea, dreptul la părinți și iubire în doi: EL și EA! Cu fiecare zi ce trece, copiii României devin dușmanii României, educați în spritul globalist al indiferenței și exatazului în fața prăbușirii, a manipulărilor grotești și pervertirii neamului – droguri servite new-media!

Cu fiecare zi ce trece, în loc să adaugi, tai și distrugi prin indiferență, teamă și compromis tot ce au muncit și adunat de milenii străbunii noștri: O ȚARĂ ! Blestemat popor, acum mai nedemn și mai siluit câtă vreme ÎN LIBERTATE ai comportament de sclav bucuros pentru fiecare picior primit în gura incapabilă să răcnească dreptul la DEMNITATE!

Nedemnă îți este atitudinea popor român! Ai pervertit-o până dincolo de realitate. LIBERTATEA nu îți este de niciun folos, esti incapabil să o înțelegi, să te bucuri de ea, să construiești pentru viitor.

Îți meriți sclavia în care te afli deja și în care te adâncești, câtă vreme pe cei care mai luptă îi lași singuri, îi izolezi, îi ostracizezi!

Pas cu pas, demagogia mondialistă la modă, distruge România! Martirii-eroii ne plâng din pământ și istorie, știind cât de multă dreptate au avut, sacrificându-se conștient pentru a ridica un neam căruia îi sunt mai dragi lanțul și pâinea uscată, nu Soarele și Demnitatea!

După simulacrul de proces Adrian Năstase, după instituirea noii poliții politice, după crima de la Colectiv, după lovitura de stat dată Guvernului Ponta, după anihilarea tuturor miliardarilor români, acum ți se închide gura, popor ingrat!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Popor de slugi, privești pasiv la sfârtecarea României!

 1. Victor spune:

  Dar tu idiot nenorocit din ce popor faci parte?

 2. Florea spune:

  SUPER ARTICOLUL SUNTEM INDOLENTI, IPOCRITI LIPSITI DE ONOARE EGOISTI( TOTI SE CRED SMECHERI) DAR MAREA MAJORITATE INDOBITOCITI INCULTI DACA AU AVUT IN CASA O CARTE S-AU STERS LAFUND CU PGINILE CARTI CAND MERGEAU LA WC.EI CITESC CLICK , LIBERTATEA, PAGINA5 SPORTUL LA TELEVIZOR TOATE CACANURILE CU CURVE ZISE VIPURI VEDETE CARE SE TUNEAZA PENTRU OAMENI CU BANI DE CE SA MUNCEASCA ACESTEA SUNT MODELELE PENTRU TINERETUL NOSTRU FRUMOS SI LIBER STITI DE CE AU SCOS MEDIATIZAT MODA CU BARBA PENTRU CA AJUNG UNI SA NU MAI AIBA CASA SA NU SE MAI SPELE AU BLUGI RUPTI SI POT FI RECUNOSCUTI CA ULTIMI OAMENI RATATI ASA AU UNIFORMIZAT INDIVIZI CA SA NU MAI POATA FI DEOSEBITI DE RESTUL TURMEI –DEFINITIA SMECHER

  Definiții din dicționare neoficiale

  Deoarece nu sunt editate de lexicografi, aceste definiții pot conține erori, deci e preferabilă consultarea altor dicționare în paralel.

  șmecher, șmecheri s. m. 1. v. șme. 2. (deț.) homosexual activ. 3. om glumeț și descurcăreț.
  sursa: Argou (2007)
  adăugată de blaurb.
  acțiuni

  șmecher cu legitimație expr. (intl.) infractor temut / cu antecendente penale.
  sursa: Argou (2007)
  adăugată de blaurb.
  acțiuni

  taxă de șmecher expr. (intl.) taxă de protecție pe care o percep diferite bande de infractori patronilor de magazine sau localuri publice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.