Guvern tehnocrat, jandarmerie tehnocrată, preşedinţie …

Basarabia este RomaniaGuvernul Cioloş este o eroare istorică, una în care miniştrii mint, jignesc, iau decizii potrivit intereselor străine, fără să plătească în faţa românilor pe care îi conduc. Pentru că Guvernul Cioloş şi toţi cei care îl susţin: Preşedinte, PNL, USR, nu au decât buletin de România, sufletul şi interesele lor fiind vândute străinilor! (Foto: presalibera.net)

Tinerilor români şi basarabeni care au cerut PAŞNIC, DECENT, DEMN, îndreptarea unui abuz istoric la care au participat în egală măsură SUA, Europa şi Rusia, autorităţile de la Bucureşti au răspuns cu forţa şi agresiunea specifice unui guvern care de aproape un an de zile sfidează România!

Preşedintele a declarat românii „fanatici religioşi” pentru că îndrăznesc (!!!) să reclame dreptul la familia formată din femeie şi bărbat. Guvernul a declarat românii agresori ai democraţiei şi statului de drept, luându-i la bătaie cu jandarmii, pentru că cer intrarea în normalitatea istorică: Basarabia este România!

Cine ar imagina că în China autorităţile ar interveni în forţă la o acţiune în care chinezii ar cere preluarea controlului în Taiwanul în care americanii investesc enorm pentru menţinerea hegemoniei? Cine ar imagina în Coreea de Sud o intervenţie în forţă la mitingurile de unificare cu Coreea de Nord? Sunt doar două exemple care ne arată cât de departe se află România de normalitate!

Realităţile greopolitice sunt complicate. Germania joacă cu Rusia peste capul românilor şi basarabenilor, în timp ce Uniunea Europeană pare un bătrân dependent de căruciorul cu rotile împins înainte exclusiv de inerţia prăpastiei pe fundul căreia Germania sapă cu interes căutând ieşirea la celălalt capăt al hegemoniei SUA.

Realităţile româneşti sunt simple. România este condusă de străini, prin intermediul unor români trădători de neam şi patrie, curăţaţi până la os de contactul cu România reală, trimişi în funcţii de decizie sub acoperirea legală de „tehnocraţi”.

Când interesul străinilor şi preşedintelui de a avea propriul guvern de trădători a cerut-o, Jandarmeria Română, Preşedintele, serviciile şi toţi cei care au fost utili, au participat şi încurajat falsul demonstraţiilor programate după tragedia de la Colectiv. Cine poate afirma că între civilii din noiembrie 2015 nu s-au aflat bătăuşii de sâmbătă, 22 octombrie 2016?

Suntem la aproape un an de la tragedia din Colectiv. Autorităţile nu se grăbesc să ofere explicaţii, să se cunoască adevărul, să se ştie de ce a trebuit să moară zeci de oameni în condiţii suspecte de un scenariu criminal. Tragedia de la Colectiv a avut ca ţintă Guvernul Ponta, restul nu mai contează!

Comportamentul abuziv al jandarmilor care au acţionat la Bucureşti nu este un accident! Este o realitate pornită la comandă politică. O comandă care întârzie să fie asumată printr-o demisie la cel mai înalt nivel.

Iată cum se confirmă instaurarea guvernării nedemocratice, imorale, aberante, lipsite de control parlamentar şi popular. Iată cum, în România a fost anulată democraţia, chiar înainte ca preşedintele să demonstreze încă odată că nu-i pasă de opțiunea celor mulți, aşa cum deja s-a exprimat la adresa „fanaticilor religioși”!

 P.S. – Din comunicatul trimis luni dimineaţa de Platforma Unionistă Acţiunea 2012 reiese că PNL nu a găsit niciun reprezentat care să vorbească despre Basarabia. „Unioniştii din Acţiunea 2012 aşteaptă ca şi ultimul partid care participă la alegerile din 11 decembrie şi nu a dialogat cu ei încă, respectiv PNL, să o facă cât mai curând. (…) Delegaţii ale protestatarilor au fost primite duminică de către conducerile PSD, ALDE, PMP, USR, ANR şi PRU. (…)”

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Republica Moldova, România, România - R. Moldova, Rusia, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Guvern tehnocrat, jandarmerie tehnocrată, preşedinţie …

  1. Stanca Ion spune:

    Succintă analiză, direct la obiect! Pe români îi strânge centura tot mai tare.Faptul că actualul premier este susținut de PNL s-a simțit încă de la instalare.Românilor li s-a dat cu cenușă în ochi după tragedia de la Colectiv, iar acum iese la rampă Președintele României, nu mai vrea guvern tehnocrat, lucrurile nu sunt prea clare, de când s-a vrut căderea unui adevărat Român, Victor Viorel Ponta.Cei care ne guvernează acum sunt marionetele celor din afara țării, a creierului de comandă al Europei.Sunt multe de comentat dar respectul pentru prețiosul timp al dvs. mă determină să mă opresc aici, mulțumindu-vă pentru atenție.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.